TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Κομβική η απουσία του Ντεουλοφέου, για το 8/8 η Γιούβε

Προγνωστικά Ιταλία: Κομβική η απουσία του Ντεουλοφέου, για το 8/8 η Γιούβε
@2022 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ουντινέζε.

Η Γιουβέντους, από εκεί που βρισκόταν εκτός τετράδας και υπήρχε αβεβαιότητα για το αν μπορεί έστω να προλάβει τα εισιτήρια του Champions League, με ένα σερί επτά νικών έχει μειώσει στο -7 τη διαφορά της από την κορυφή. Αν μάλιστα, κερδίσει απόψε την Ουντινέζε στο Τορίνο (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), θα πλησιάσει στο -4 την πρωτοπόρο Νάπολι και θα της μεταφέρει έξτρα πίεση εν όψει του αυριανού ματς των παρτενοπέι, στη Γένοβα με τη Σαμπντόρια.

Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, είδε κι έπαθε για να περάσει από την Κρεμόνα, αλλά τελικά τα κατάφερε χάρη σε μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίλικ στο 91' (1-0). Η εμφάνιση δεν ήταν πειστική, μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο η Κρεμονέζε είχε και δύο δοκάρια (69', 83').

Η ουσία πάντως για τη Γιούβε είναι ότι έφτασε στο τρίποντο και μάλιστα κράτησε για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι απαραβίαστη την εστία της. Οι μπιανκονέρι έχουν την κορυφαία άμυνα της Serie Α με επτά γκολ παθητικό και είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας, που έχει δεχθεί μονοψήφιο αριθμό τερμάτων. Τελευταίο ματς, που η Γιουβέντους απέτυχε να κρατήσει το μηδέν, ήταν το 2-0 από τη Μίλαν τον περασμένο Οκτώβριο.

Στον αντίποδα, η Ουντινέζε ξεκίνησε σούπερ το πρωτάθλημα, μαζεύοντας 19 βαθμούς στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Στις επόμενες όμως οκτώ στροφές, έχει συγκομιδή μόλις έξι πόντων και αγνοεί τη νίκη (0-6-2).

Στο πρώτο της παιχνίδι μετά το Μουντιάλ, η ομάδα του Αντρέα Σοτίλ έμεινε στο 1-1 με την Έμπολι, ισοφαρίζοντας στο 70'. Στο 79' μάλιστα, κέρδισε αποβολή, ωστόσο δεν κατάφερε στον χρόνο που απέμενε να βρει μία καθαρή φάση για να φτάσει στην ανατροπή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το μεγάλο πρόβλημα της Ουντινέζε είναι ασφαλώς η απουσία του Ντεουλοφέου (2 γκολ, 6 ασίστ). Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός είναι μακράν ο πιο επιδραστικός και επικίνδυνος παίκτης της. Είναι πρώτος τόσο στα expected Goals (5,72) όσο και στις expected assists (3,64) μεταξύ των παικτών της Ουντινέζε. Είναι χαρακτηριστικό, πως ανά ματς επιχειρεί 3,25 σουτ, δίνει 3,48 πάσες κλειδιά, που οδηγούν σε τελική προσπάθεια και ολοκληρώνει 1,3 ντρίμπλες. Ουσιαστικά, ο Ντεουλοφέου είναι ο παίκτης που αλλάζει επίπεδο την Ουντινέζε, επομένως χωρίς αυτόν στην 11αδα, η ομάδα του Σοτίλ χάνει το απρόβλεπτο στοιχείο.

Η Γιουβέντους κλασικά έχει πολλές απουσίες και απόψε (Βλάχοβιτς, Μπονούτσι, Κουαδράδο, Πογκμπά), ωστόσο επιστρέφει ο Ντι Μαρία, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει ενεργοποιηθεί πλέον και ο Φεντερίκο Κιέζα. Ο 25χρονος διεθνής Ιταλός άσος έμεινε εκτός δράσης σχεδόν 10 μήνες, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού. Σταδιακά όμως, έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του και πλέον έχει επανέλθει στο ροτέισον του Αλέγκρι. Επίσης, αναμένεται βασικός απόψε ο Ραμπιό, που έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στην Κρεμονέζε.

Ο άσος λογικά είναι φαβορί στο 1.75, δεδομένου άλλωστε ότι η Γιουβέντους μετράει έξι διαδοχικές νίκες επί της Ουντινέζε στο Τορίνο και δέκα στα τελευταία 11 παιχνίδια τους, σε επίπεδο Serie A, με γηπεδούχο τη "μεγάλη κυρία". Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε την κομβική απουσία του Ντεουλοφέου από τους φιλοξενούμενους, αλλά και την τάση της Γιούβε να κερδίζει συνήθως με χαμηλά σκορ, μπορούμε να ανεβάσουμε τον άσο στο 2.45, αν πάρουμε μαζί και το Under 3,5. Η Γιουβέντους έχει φέτος 14/16 Under 3,5 στο ιταλικό πρωτάθλημα και έχει κερδίσει με Over 3,5 μόνο την Έμπολι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Ουντινέζε: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.45), 19:00
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ