TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Κάνει τη διαφορά η επίθεση της Μίλαν

Προγνωστικά Ιταλία: Κάνει τη διαφορά η επίθεση της Μίλαν
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ιταλικό παιχνίδι από τον Λάμπρο Μπαλάφα με επιλογές στο 2.25 και στο 3.25.

Δεν συμβαίνει συχνά σε μια ομάδα να χάνει δύο πέναλτι στο ίδιο ματς, αυτό έπαθε η Μίλαν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπολόνια και το ισόπαλο 2-2 της στέρησε τη δυνατότητα να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Η εικόνα της επιθετικά ήταν αρκετά καλή, όπως και στην πλειοψηφία των φετινών αγώνων της, πέραν των δύο γκολ και των χαμένων πέναλτι, είχε κι άλλες φάσεις για να πετύχει περισσότερα τέρματα, από την άλλη ανασταλτικά παρουσίασε προβλήματα.

Οι «ροσονέρι» σήμερα φιλοξενούνται στην έδρα της Φροζινόνε, μια ομάδα που μπροστά στο κοινό της έχει θετικότατο συντελεστή με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες σε 11 αγώνες, κοινώς οι παίκτες του Πιόλι θα πρέπει να ιδρώσουν αρκετά για να φύγουν νικητές. Το αβαντάζ για τη Μίλαν είναι οι αρκετές απουσίες των γηπεδούχων στην αμυντική γραμμή.

Είναι ευκαιρία για την Ουντινέζε

Καθαρά θέμα κινήτρου και η 2η επιλογή για σήμερα και αυτή από την Ιταλία, διεξάγεται πρώτη χρονικά.

Προσπαθεί να ξεφύγει από τα χαμηλά της βαθμολογίας η Ουντινέζε, είναι αγχωμένη, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Αταλάντα χωρίς να δώσει τη μάχη όπως απαιτούν οι συνθήκες. Η Μόντσα αντέδρασε, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί, επικράτησε 1-0 της Σασουόλο, είναι πιο άνετη βαθμολογικά.

Το σημερνό ματς είναι κομβικό για τους γηπεδούχους, αν θέλουν να διώξουν τη μεγάλη πίεση που υπάρχει στις πλάτες τους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μίλαν έχει την ποιότητα να πετύχει 2 και 3 τέρματα απέναντι στην Φροζινόνε, η οποία έχει κομβικές απουσίες στην άμυνα. Από την άλλη η ομάδα του Πιόλι είναι ευάλωτη ανασταλτικά η ίδια, να κρατήσει το μηδέν συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, επιλέγω 2 & Goal/Goal.

Είναι μπερδεμένη η Ουντινέζε, αλλά σήμερα έχει και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, μπορεί να το κάνει κόντρα στην πιο άνετη βαθμολογικά Μόντσα, ο άσος πληρώνει 2.25

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουντινέζε - Μόντσα : 1 (απόδοση 2.25), 16:00
  • Φροζινόνε - Μίλαν : 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ