ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Για το έκτο σερί Goal/Goal η Αταλάντα

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι της Μίλαν μονομαχεί με τον Φεντερίκο Μπονατσόλι της Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αλέσιο Ρομανιόλι της Μίλαν μονομαχεί με τον Φεντερίκο Μπονατσόλι της Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η ευάλωτη αμυντικά Αταλάντα υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα, η οποία βρίσκεται στην καλύτερή της φάση μέσα στη σεζόν. Τα δεδομένα οδηγούν σε επιλογή στο 1.85.

Η 35η αγωνιστική της Serie Α ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση της Αταλάντα κόντρα στη Σαλερνιτάνα, όπου ο άσος είναι καθαρό φαβορί σε τιμές στο 1.35. Οι μπουκ πάντως, έχουν διορθώσει αισθητά τις αποδόσεις του διπλού, το οποίο άνοιξε πάνω από το 12,00 και πλέον έχει υποχωρήσει κάτω από το 9,00.

Η Σαλερνιτάνα, από εκεί που έμοιαζε καταδικασμένη σε υποβιβασμό, έχει πλέον μπει γερά στο κόλπο της παραμονής, αφού κέρδισε διαδοχικά τις Σαμπντόρια, Ουντινέζε και Φιορεντίνα. Προφανώς, η ομάδα του Νταβίντε Νίκολα είναι στην καλύτερή της φόρμα φέτος. Είναι χαρακτηριστικό, πως έκανε τρεις διαδοχικές νίκες μέσα στον Απρίλιο, όσες δηλαδή είχε συνολικά στις πρώτες 30 αγωνιστικές!

Προγνωστικά Ιταλία

Με την ψυχολογία που έχει αυτή τη στιγμή η Σαλερνιτάνα, δεν αποκλείεται να χτυπήσει αποτέλεσμα και στο Μπέργκαμο. Άλλωστε, η Αταλάντα είναι εντελώς αναξιόπιστη φέτος εντός έδρας, έχοντας απολογισμό 4-7-6 σε 17 παιχνίδια μπροστά στο κοινό της για το πρωτάθλημα.

Το θετικό για τη Σαλερνιτάνα είναι ότι ηττήθηκαν τόσο η Τζένοα, όσο και η Κάλιαρι μέσα στο σαββατοκύριακο, συνεπώς έχει την ευκαιρία ακόμη και να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης, αφού μετά τον αγώνα με την Αταλάντα, ακολουθεί την Πέμπτη το εξ αναβολής παιχνίδι με την ουραγό και ντεφορμέ Βενέτσια.

Για την ομάδα του Γκασπερίνι το αποψινό ματς είναι πολύ σημαντικό διότι βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Απέχει έναν βαθμό από την 7η Φιορεντίνα, δηλαδή από το Κόνφερενς Λιγκ και τέσσερις από την έκτη Λάτσιο, δηλαδή το Γιουρόπα Λιγκ. Η φόρμα πάντως της Αταλάντα είναι ανησυχητική, αφού στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια της, έχει κερδίσει μόνο την αδύναμη Βενέτσια και μετράει 1-2-4.

Την προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι ροντέο, οι μπεργκαμάσκι έφεραν ισοπαλία 4-4 με την Τορίνο. Δέχθηκαν τέσσερα γκολ από μία ομάδα, που είχε βάλει όλα κι όλα εννιά στα πρώτα 16 παιχνίδια της εκτός έδρας. Γενικά, η Αταλάντα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Δέχεται γκολ επτά διαδοχικά ματς και προέρχεται από πέντε σερί Goal/Goal στη Serie A με Νάπολι, Σασουόλο, Βερόνα, Βενέτσια και Τορίνο. Στο 1.85 να συνεχίσει το σερί της η Αταλάντα, επιβεβαιώνοντας ακόμη ένα αμφίσκορο (22 έχει φέτος στο πρωτάθλημα).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα – Σαλερνιτάνα: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ