BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ιταλία: Ειδικός στους τελικούς ο Ιντσάγκι, σωστό φαβορί η Ιντερ

Προγνωστικά Ιταλία: Ειδικός στους τελικούς ο Ιντσάγκι, σωστό φαβορί η Ιντερ
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στη Φιορεντίνα και την Ιντερ.

Εκτός από τον τελικό στο κύπελλο Ελλάδας Novibet, τελικό κυπέλλου έχουν απόψε και οι Ιταλοί, στο Ολίμπικο της Ρώμης ανάμεσα στη Φιορεντίνα και την Ιντερ, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 30.000 εισιτήρια (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Και οι δύο σύλλογοι θα διεκδικήσουν δύο τρόπαια στο φινάλε της σεζόν, αφού πέρα από τον μεταξύ τους τελικό για το Coppa Italia, έχουν μπροστά τους και έναν ευρωπαϊκό τελικό. Η Φιορεντίνα στις 7 Ιουνίου θα παίξει με τη Γουέστ Χαμ στην Πράγα για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια του Conference League, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, η Ιντερ θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι, στην Κωνσταντινούπολη με έπαθλο το τρόπαιο του Champions League.

Οι νερατζούρι έχουν ήδη πανηγυρίσει έναν τίτλο φέτος, αφού τον περασμένο Ιανουάριο κέρδισαν τη Μίλαν στον τελικό του Σούπερ Καπ. Από την άλλη, οι βιόλα πρέπει να κερδίσουν τουλάχιστον έναν από τους δύο τελικούς που θα δώσουν, για να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και για την ερχόμενη σεζόν.

Η Ιντερ θα παίξει σε τελικό κυπέλλου Ιταλίας για 15η φορά και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Coppa Italia για δεύτερη διαδοχική χρονιά και 9η συνολικά. Στον αντίποδα, η Φιορεντίνα θα δώσει το "παρών" στο παιχνίδι τίτλου 11η φορά και διεκδικεί το έβδομο κύπελλο της ιστορίας της και πρώτο μετά το 2001!

Στο τελευταίο ματς για τη Serie A, με την Τορίνο εκτός έδρας, η Φιορεντίνα έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Βιντσέντσο Ιταλιάνο να προχωράει σε καθολικό ροτέισον. Εναλλακτική σύνθεση χρησιμοποίησε και ο Σιμόνε Ιντσάγκι στο πρόσφατο 3-1 στη Νάπολη, με το οποίο διεκόπη ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων της Ιντερ στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Απόψε βέβαια, οι δύο μονομάχοι θα κατέβουν με τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες. Ο Ιταλιάνο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και λογικά θα παρατάξει τον Καμπράλ στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα τους ταχύτατους Ικονέ και Γκονζάλες, ενώ στην τριάδα των χαφ θα κινούνται οι Αμραμπατ, Μποναβεντούρα και Καστροβίλι.

Από την άλλη, ο Ιντσάγκι λογικά θα εμπιστευτεί την ομάδα που του έδωσε τις προκρίσεις στο Champions League με Μίλαν και Μπενφίκα. Δηλαδή με τους Τζέκο, Μαρτίνες στην κορυφή, τους Ντούμφιρς, Ντιμάρκο στις πτέρυγες και τους Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς και Τσαλχάνογλου στους, ελλείψει του τραυματία Μκχιταριάν. Δίλημμα για το αν θα προτιμηθεί στον άσο ο Χαντάνοβιτς, που έπαιζε στα ματς του κυπέλλου, ή θα πάει με τον βασικό του γκολκίπερ, δηλαδή τον Ονάνα.

Σε έναν τελικό όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα, ωστόσο η Ιντερ εδώ και έναν μήνα είναι η πιο φορμαρισμένη ιταλική ομάδα. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ιντσάγκι είναι τεχνικός των τελικών, αφού σε επτά τέτοιου είδους παιχνίδια, μετράει έξι κατακτήσεις (Δύο Coppa Italia και τέσσερα SuperCoppa). Αντίθετα, για τον Ιταλιάνο ο αποψινός τελικός είναι ο πρώτος στην καριέρα του.

Στις δύο φετινές αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα, η Ιντερ είχε κερδίσει με 4-3 στη Φλωρεντία, ενώ η Φιορεντίνα είχε απαντήσει με 1-0 μέσα στο Μεάτσα, τον περασμένο Απρίλιο. Από το 2017/18 πάντως και μετά, σε 14 συνολικά μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης η Ιντερ μετράει οκτώ νίκες έναντι μόλις μίας των βιόλα. Το διπλό είναι λογικό φαβορί στο 2.10 και με 0% γκανιότα μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.17.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα – Ιντερ: 2 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ