ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Δυάδα του 4.60 με Ρόμα και Γιουβέντους

Προγνωστικά Ιταλία: Δυάδα του 4.60 με Ρόμα και Γιουβέντους
@2023 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Μπολόνια - Ρόμα και Γιουβέντους - Κρεμονέζε, από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Ρόμα κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες κέρδισε με 1-0 τη Λεβερκούζεν, την Πέμπτη στο Ολίμπικο κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Europa League. Την ερχόμενη Πέμπτη θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμά της στη Γερμανία, ωστόσο απόψε προηγείται η αναμέτρηση στην Μπολόνια (19:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει χάσει έδαφος εσχάτως, αφού είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές (0-2-2). Παρόλα αυτά, βρίσκεται στο -3 από την πέμπτη Μίλαν και ενώ γνωρίζει ότι η δεύτερη Γιουβέντους απειλείται με αφαίρεση βαθμών.

Εν ολίγοις, η Ρόμα παραμένει στο κόλπο για την πρώτη τετράδα και πέρα από το Europa League, προσπαθεί να κρατήσει ανοιχτή τη δίοδο για τους ομίλους του επόμενου Champions League και μέσω του πρωταθλήματος. Βέβαια, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι με τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει.

Για το αποψινό ματς, ο Μουρίνιο άφησε εκτός αποστολής τον Ντιμπάλα (11 γκολ, 6 ασίστ) και τον βασικό γκολκίπερ Ρούι Πατρίσιο. Επίσης, παραμένουν τραυματίες ο χρήσιμος εξτρέμ Ελ Σααράουι (5 γκολ), ο κορυφαίος στόπερ Σμόλινγκ (3 γκολ), ο μπακ/χαφ Κάρσντορπ και οι κεντρικοί αμυντικοί Κουμπούλα και Γιορέντε.

Σημαντικές απουσίες πάντως, έχει και η Μπολόνια, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, καθώς δεν υπολογίζονται απόψε ο διεθνής Αυστριακός μπακ/στόπερ Πος, ο Κυριακόπουλος και οι βασικοί στόπερ Λουκουμί και Σουμαορό. Επίσης, παραμένουν στα πιτς ο αρχηγός/χαφ Σοριάνο και ο εξτρέμ Σανσόνε (3 γκολ).

Η Μπολόνια δεν διατηρεί πλέον χειροπιαστό βαθμολογικό κίνητρο και απλά διασκεδάζει τα τελευταία ματς της σεζόν. Ο ροσομπλού, μετά το 0-0 με τη Λάτσιο στις 11 Μαρτίου, βρίσκουν δίχτυα οκτώ σερί αγώνες, μετρώντας εσχάτως πέντε διαδοχικά Goal/Goal. Σε ενδιαφέρουσες τιμές το αμφίσκορο, πάνω από το 2.00.

Η Ρόμα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στα... όρια της από πλευράς δυνάμεων, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των γηπεδούχων για να βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Άλλωστε, στα τελευταία 14 ματς εκτός έδρας για τη Serie Α, δεν σκόραρε μόνο στο ντέρμπι της Ρώμης με τη Λάτσιο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το πρόγραμμα στην Ιταλία απόψε ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στην Κρεμονέζε (21:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Η Γιουβέντους την Πέμπτη, έφερε ισοπαλία 1-1 στο Τορίνο με τη Σεβίλλη, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Europa League, ισοφαρίζοντας με τον Γκάτι στο 96'.

Εν μέσω λοιπόν των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι υποδέχεται την προτελευταία Κρεμονέζε, με στόχο την τρίτη κολλητή νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το 2-1 επί της Λέτσε και το 2-0 επί της Αταλάντα.

Η Γιούβε αυτή τη στιγμή είναι στο +5 από την πέμπτη θέση, ωστόσο είναι υποχρεωμένη να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά της, διότι περιμένει την... καμπάνα για τη γνωστή υπόθεση με τις οικονομικές παρατυπίες. Δεν έχει λοιπόν κανένα περιθώριο για χαλάρωση.

Από την άλλη, η Κρεμόνεζε κέρδισε με 2-0 τη Σπέτσια και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την παραμονή. Ευρισκόμενη πάντως στο -6 από τη 17η θέση θα χρειαστούν απανωτά θαύματα στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για να τα καταφέρει.

Ο άσος είναι λογικά χαμηλά, στο 1.45, ωστόσο μπορεί να ξεπεράσει το 2.20 με Under 3,5. Πιθανότατα οι μπιανκονέρι θα επιδιώξουν μία επαγγελματική νίκη, χωρίς να καταναλώσουν πολλές δυνάμεις, αφού την ερχόμενη Πέμπτη ακολουθεί η σπουδαία ρεβάνς στην Ανδαλουσία με τη Σεβίλλη.

Ούτως ή άλλως, η φετινή Γιουβέντους σε κανένα σημείο της σεζόν δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει. Είναι ενδεικτικό ότι από τις 20 νίκες της, οι 17 έχουν έρθει με Under 3,5. Στον πρώτο γύρο, είχε περάσει με 1-0 από την Κρεμόνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια – Ρόμα: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 19:00
  • Γιουβέντους – Κρεμονέζε: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.22), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ