XGOALS BET

Προγνωστικά Ιταλία: Από τα κέφια της Ιντερ εξαρτάται το 1.75

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ κόντρα στην Φιορεντίνα για την Serie A | 3 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ κόντρα στην Φιορεντίνα για την Serie A | 3 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το πρόγραμμα της Serie A.

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Serie A. Η Ιντερ δοκιμάζεται στο Τορίνο (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) και έχει ως στόχο την επιστροφή στις νίκες, αφού στο τελευταίο ματς προ διακοπής για το πρωτάθλημα έμεινε στο 2-2 με την Μπολόνια.

Για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι η νίκη στο αποψινό ματς απαραίτητη για δύο λόγους. Πρώτον για να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα προκύψουν από το ντέρμπι της Μίλαν με τη Γιουβέντους, δεύτερον για να πάει με ηρεμία στο απαιτητικό πρόγραμμα των επόμενων 16 ημερών με παιχνίδια κόντρα σε Ζάλτσμπουργκ, Ρόμα, Αταλάντα και ξανά Ζάλτσμπουργκ.

Η Τορίνο μοιάζει ιδανικός αντίπαλος προκειμένου η Ιντερ να προσθέσει ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό της. Πριν τη διακοπή για τις εθνικές το σύνολο του Ιβάν Γιούριτς απέτυχε να σκοράρει στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Το πιο ανησυχητικό ωστόσο είναι η έλλειψη δημιουργικότητας. Είναι χαρακτηριστικό πως στο 2-0 από τη Λάτσιο, στο Ολίμπικο τα xGoals ήταν 0,77-0,21, με την Τορίνο να κάνει μόλις επτά τελικές. Ακολούθησε το εντός έδρας 0-0 με τη Βερόνα με xGoals 0,62-0,27 και το ντέρμπι της πόλης με τη Γιουβέντους όπου έχασε καθαρά με 2-0 εκτός έδρας (xGoals 2,41-0,59).

Μετά από οκτώ στροφές η Τορίνο έχει την τρίτη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας στα xGoals υπέρ (6,15) μετά τις Βερόνα και Σαλερνιτάνα, ενώ αντίστοιχα η Ιντερ την κορυφαία με 17,84. Αναμενόμενο λοιπόν ότι το διπλό από τα αρχικά 1.85 έχει υποχωρήσει στο 1.75. Ακόμη και σε αυτά τα επίπεδα πάντως μπορεί να αποτελέσει επιλογή, αφού η Τορίνο είναι σαν να έχει τσακωθεί με το γκολ και συνολικά έχει βάλει τέσσερα τέρματα λιγότερα απ' όσα ο Λαουτάρο Μαρτίνες (10) μόνος του! Εξάλλου, η Ιντερ μετράει στο πρωτάθλημα επτά νίκες στις τελευταίες οκτώ εκτός έδρας αποστολές της, με μοναδική ήττα σε αυτό το διάστημα στο "Αρμάντο Μαραντόνα" από την πρωταθλήτρια Νάπολι.

Πάντα επικίνδυνη με τους μεγάλους η Σασουόλο

Λίγο αργότερα, η Σασουόλο περιμένει στο MAPEI Stadium τη Λάτσιο (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) σε ένα παιχνίδι όπου το σετ είναι εντελώς οριακό (2.65-3.50-2.55). Οι μπουκ δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ωστόσο οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και ουσιαστικά μιλάμε για τριπλή.

Οι δύο ομάδες είναι αυτή τη στιγμή ισόβαθμες με 10 βαθμούς και εκτός δεκάδας. Η Λάτσιο προφανώς δεν είναι για να βρίσκεται τόσο χαμηλά, ωστόσο είναι πασιφανές πως δεν μπορεί να συνδυάσει με επιτυχία τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα μαζί με το Champions League. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της έχει απορροφήσει ενέργεια και προσοχή και μοιραία οι απώλειες στη Serie A είναι μεγάλες.

Πριν τη διακοπή η Λάτσιο σημείωσε ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας με το 3-2 επί της Αταλάντα, ωστόσο σε κανένα σημείο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν έχει κάνει δύο κολλητές νίκες. Σε ό,τι αφορά στο αποψινό παιχνίδι, ο Σάρι ενδέχεται να προστατεύσει εν όψει Φέγενορντ τον κορυφαίο του φορ Ιμόμπιλε (2 γκολ) και τον βασικό του εξτρέμ Τζακάνι (1 γκολ), που είναι αμφίβολοι.

Από την άλλη, η Σασουόλο είναι πιστή στις συνήθειες της. Πάντα επικίνδυνη με τους μεγάλους, πάντα επίφοβη στα ματς που θεωρητικά είναι το φαβορί. Είναι ενδεικτικό ότι κέρδισε διαδοχικά τη Γιουβέντους και την Ιντερ, αλλά εν συνεχεία πήρε μόλις έναν βαθμό στα δύο ματς με Μόντσα και Λέτσε.

Με δεδομένο πάντως ότι τη Σασουόλο τη φτιάχνουν τα μεγάλα παιχνίδια, μπορούμε να πάρουμε ως βάση τη διπλή ευκαιρία στο 1.55 και μαζί με το Over 1,5 να χτίσουμε μία απόδοση πέριξ του 1.90. Στα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς με τη Σασουόλο γηπεδούχο δεν εμφανίστηκε κανένα Under 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο – Ιντερ: 2 (απόδοση 1.75), 19:00
  • Σασουόλο – Λάτσιο: 1Χ & Over 1,5 (απόδοση 1.91), 21:45
TAGS XGOALS BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ