ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Ζευγάρι για 2.98 το Οσασούνα - Μπιλμπάο

Ο Αβίλα της Οσασούνα πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Ελ Σαντάρ για το πρωτάθλημα
Ο Αβίλα της Οσασούνα πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Η Οσασούνα φιλοξενεί στην Παμπλόνα την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε μια αναμέτρηση-σταυρόλεξο που παραδοσιακά έχει νεύρα και τα δεδομένα οδηγούν σε ποντάρισμα του 2.98.

Δεν είναι στα πολύ καλά της η Οσασούνα, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, την πήρε η κάτω βόλτα. Πλέον μετράει εννιά ματς μακριά από τις νίκες στη Liga και απόψε φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ). Το προηγούμενο διάστημα έκανε γνωστό πως 5 μέλη της ανιχνεύθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Δεν αποσυντονίστηκε ο Αρασάτε εμφανίστηκε ψύχραιμος. Καλές οι επιστροφές των επιθετικών Μπούντιμιρ και Κίκε Γκαρθία, πίσω και ο στόπερ Νταβίντ Γκαρθία. Πέντε παίκτες εκτός με κορονοϊό, άγνωστο ποιοι θα είναι σε θέση να παίξουν σήμερα, ξεχωρίζει το όνομα του χαφ Μπράσανατς.

Έχει πρόβλημα στη δημιουργία και στο τελείωμα των φάσεων η Μπιλμπάο και είναι εμφανές αυτό. Ταλαιπωρήθηκε και αυτή στις γιορτές από τον κορονοϊό, μεταξύ άλλων και ο Μαρθελίνο βρέθηκε θετικός. Εκτός επίσης ο καλός επιθετικός Ραούλ Γκαρθία και ο μπακ Λέκουε, όπως και άλλοι τρεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες είναι ταλαιπωρημένες από τον ιό, ωστόσο η Οσασούνα έχει δύο καλές επιστροφές που αλλάζουν τα δεδομένα. Χωρίς Μαρθελίνο στον πάγκο και Ραούλ Γκαρθία στην επίθεση η Μπιλμπάο σε μια περίοδο που δεν έχει διάρκεια. Είναι όμως συνεπής στις ισοπαλίες, αφού είναι η ομάδα που έχει φέρει τα περισσότερα Χ ως τώρα (9/19), την ίδια ώρα η Οσασούνα μετράει 7/18 στο πρωτάθλημα φέτος. Ισόπαλα έληξαν τα τρία από τέσσερα τελευταία ματς στην Παμπλόνα για το πρωτάθλημα, 6/7 ισοπαλίες μετράει στον δρόμο η Αθλέτικ από την άλλη. Το Χ έρχεται σε πρώτο πλάνο και δεν θα φέρει το τέλος σε καμία από τις δύο πλευρές. Κάτι σε 1-1 μας κάνει το ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Χ (απόδοση 2.98), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ