ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Τρεις επιλογές από Ισπανία στο 1.60+

Girona's Artem Dovbyk, left, celebrates with teammates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Girona at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 10, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Οι παίκτες της Ζιρόνα πανηγυρίζουν γκολ του Αρτέμ Ντόβμπικ @ 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το μενού της La Liga την Τετάρτη, πάμε να δούμε τις επιλογές μας από τα ματς αυτά.

Ξεχωρίζει φυσικά η ματσάρα ανάμεσα σε Ζιρόνα και Ατλέτικο. Από... γκέλα προέρχονται οι γηπεδούχοι μετά το 1-1 στην έδρα της Μπέτις, εκεί όπου δέχθηκαν την ισοφάριση στο 88’. Δεν χαλάει το κλίμα της ομάδας βέβαια, συνεχίζει 2η, ούσα σε ισοβαθμία με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Θα έχει δύο κομβικές επιστροφές στο ερχόμενο ματς (Τσιχάνκοφ, Ερέρα).

Στο -7 από τη Zιρόνα η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία προέρχεται από το 1-0 επί της Σεβίλλης. Ματς-τριπλή αυτό κόντρα στη Zιρόνα, ανοιχτό σε όλα τα σενάρια, ένα γκολ πάντως φαίνεται πως το έχουν αμφότερες, ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν φοβούνται κανέναν και απογειώνουν συνήθως τον ρυθμό. Υπάρχει και θετική προϊστορία στη μέση, 3/4 G/G μετρούν στις αναμετρήσεις τους στην έδρα της Zιρόνα. Στο 1.60 το G/G.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Δεύτερη επιλογή από το Θέλτα – Μπέτις. Δεν πατάει καλά η Θέλτα, βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, μετρώντας μονάχα μία νίκη στα τελευταία 14 ματς. 13 παιχνίδια αήττητη η Μπέτις, έντονη η ροπή της στις ισοπαλίες, καθώς μετρά τις περισσότερες στην κατηγορία γενικότερα, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια ειδικότερα. Αποτελεί επομένως μια σκέψη η ισοπαλία, πιο safe το αμφίσκορο, υπάρχουν θέματα στις δύο άμυνες, με την Μπέτις να έχει και αρκετές απουσίες στη θέση αυτή. ΟΚ το G/G στο 1.80.

Μάχη παραμονής στο Γρανάδα – Κάντιθ, χωρίς νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια της η πρώτη, ψάχνει επειγόντως μια ανάσα. Πέντε σερί ισοπαλίες μετρά η Κάντιθ, ίσως δεν χαλαστεί εδώ με μια ισοπαλία χαμηλού σκορ, καθώς έχει και 3-4 απουσίες μεσοεπιθετικά. Δύσκολα θα ανοίξει το συγκεκριμένο, η φύση της αναμέτρησης, αλλά και η φόρμα των δύο ομάδων οδηγούν προς τα λίγα γκολ στο 1,60.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, υπάρχει και το Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα. Θα κάνει λογικά το καθήκον της η “βασίλισσα”, ο άσος όμως παίζει αναμενόμενα στο 1,20-1,25. Θα μπορούσαμε θεωρητικά να ψάξουμε κάποιο χάντικαπ ή κάποιο κόμπο με πολλά γκολ, η Μαγιόρκα όμως είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και σίγουρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γρανάδα – Κάντιθ: Under 2,5 (απόδοση 1.60), 18:00
  • Θέλτα – Μπέτις: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 20:15
  • Ζιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 22:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ