BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ισπανία: Το δέλεαρ στην τιμή της Μπαρτσελόνα και η Ζιρόνα

Ο Βίτορ Ρόκε της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει με τον Ζοάο Κανσέλο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Οσασούνα για τη La Liga 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο, Μοντζουίκ | Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024
Ο Βίτορ Ρόκε της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει με τον Ζοάο Κανσέλο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Οσασούνα για τη La Liga 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο, Μοντζουίκ | Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 AP

Η στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr είναι από την Primera Division, εκεί όπου έχουμε δύο αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Αλαβές με την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι ήταν 100% αποτελεσματικοί κόντρα στην Αλμερία (3-0) και ανέβασαν τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 10 βαθμούς. Με βάση την εικόνα που βγάζουν ως τώρα στο πρωτάθλημα, λογικά θα αποφύγουν τον υποβιβασμό και μάλιστα με σχετική ευκολία. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη πήρε το βαθμολογικό τρίποντο, επικρατώντας με 1-0 της Οσασούνα σε εξ αναβολής ματς, αλλά χωρίς να θέλξει με την εικόνα της. Χαρακτηριστικό είναι πως τα “βαριά χαρτιά” έμειναν σε ρηχά νερά για ένα ακόμα παιχνίδι. Αν θέλουμε δε να είμαστε ειλικρινείς, περισσότερο η αντίπαλός της “φοβήθηκε’ το παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα μετρά ρεκόρ 7-1-0 στα 8 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της Αλαβές και οι 7 νίκες ήταν με N/G! Το διπλό παίζει στο 1,90 – 1,95 μέσο όρο. Η τελευταία φορά που είδαμε τέτοια απόδοση για τους μπλαουγκράνα στη Βιτόρια ήταν τη σεζόν 2002-03 (0-0)! Προφανώς η γηπεδούχος είναι σε φόρμα (σερί 3-1-0 στην Πριμέρα) και προφανώς η φιλοξενούμενη δεν πείθει με την εικόνα της. Σε αυτή την τιμή, όμως, δεν το αφήνεις το διπλό να πέσει κάτω. Οπότε πάμε στο 2 στο 1,95.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά Primera Division με την αναμέτρηση της Ζιρόνα με τη Σοσιεδάδ. Η Ζιρόνα έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Θέλτα, παρότι δεν άξιζε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα, παρέμεινε, όμως, μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Προβλημάτισε λίγο η ανασταλτική της λειτουργία στο ματς με τους Γαλιθιάνους, αφού κέρδισε, όμως, όλα καλά. Κομβικό το αποψινό παιχνίδι για την πορεία της στη μάχη του τίτλου. Η Σοσιεδάδ προβλημάτισε με την εικόνα της κόντρα στην Βαγεκάνο, μιας και παρουσίασε σημαντικά σημάδια κούρασης. Παρέταξε και… λεωφορείο η αντίπαλός της μπροστά από την εστία της και έδεσε το γλυκό. Δίνει συνεχόμενα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα και μάλιστα έχοντας απουσίες, οπότε είναι λογικό εν πολλοίς να έχει πτώση στην απόδοση της.

Το σούπερ ντέρμπι της ημέρας με τη Ζιρόνα να βρίσκεται στη 2η θέση έπειτα από τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στη Χετάφε (2-0) το βράδυ της Πέμπτης. Η Σοσιεδάδ βέβαια έχει στο μυαλό τον μεσοβδόμαδο πρώτο ημιτελικό με τη Μαγιόρκα για το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ θα δώσει τον σημερινό αγώνα με σημαντικές απουσίες. Την ίδια ώρα η γηπεδούχος μετράει 9-1-1 μέχρι τώρα στη σεζόν στην έδρα της. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, τον άσο σε απόδοση 2,06.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλαβές – Μπαρτσελόνα: 2 (απόδοση 1.95), 19:30
  • Ζιρόνα – Σοσιεδάδ: 1 (απόδοση 2.06), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ