XGOALS BET

Προγνωστικά Ισπανία: "Τελικός" για την Εσπανιόλ στο 2.05

Ο Χοσέλου πανηγυρίζει γκολ του με την Εσπανιόλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα | 31 Δεκεμβρίου 2022
Ο Χοσέλου πανηγυρίζει γκολ του με την Εσπανιόλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα | 31 Δεκεμβρίου 2022 @2022 /JOAN MONFORT/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το κρίσιμο ματς της Εσπανιόλ με την Κάδιθ για τη La Liga.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οδεύουν προς το φινάλε τους και κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα έχει χαρακτήρα "τελικού" για τις ομάδες που διατηρούν ακόμη στόχους. Ένα από αυτά είναι και το Εσπανιόλ – Κάδιθ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 30ης αγωνιστικής στη La Liga.

Η Εσπανιόλ είναι στο -3 από τη σωτηρία και στο -4 από την Κάδιθ. Το πρόγραμμα των Καταλανών είναι αρκετά δύσκολο στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές με το αποψινό ματς να θεωρείται το πιο βατό από τα εναπομείναντα. Αν δεν κερδίσει ούτε απόψε τότε θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα της επιστροφής στη Σεγούντα, έπειτα από δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται, ότι η Εσπανιόλ προσέλαβε για τεχνικό, στις αρχές Απριλίου, τον Λουίς Γκαρσία, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της ως ποδοσφαιριστής. Στα πρώτα δύο παιχνίδια στον πάγκο της, δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό. Έχασε εντός έδρας με 2-1 από την Μπιλμπάο, στο ντεμπούτο του και με 3-1 από την Μπέτις στη Σεβίλλη, το περασμένο Σάββατο. Έτσι η Εσπανιόλ συμπλήρωσε έξι διαδοχικές ήττες, όλες με G/G.

Το θετικό για τους Καταλανούς είναι ότι σκοράρουν με συνέπεια. Έχουν να μείνουν χωρίς γκολ από τον περασμένο Νοέμβριο και την ήττα με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ. Έκτοτε, σημειώνουν τουλάχιστον ένα τέρμα εδώ και 15 αγωνιστικές.

Στον αντίποδα, η Κάδιθ ηττήθηκε φυσιολογικά από τη Ρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0. Ήταν βέβαια μαχητική και κράτησε το ματς στο 0-0 μέχρι το 72'. Γενικά, η ομάδα του Σέρχιο τσιμπάει δεξιά-αριστερά πόντους. Συγκεκριμένα έχει μαζέψει εννιά στα τελευταία επτά παιχνίδια της και μάλιστα είναι αήττητη σε τρία σερί εκτός έδρας (1-2-0), με Μπέτις, Αλμερία και Σοσιεδάδ. Βέβαια, μακριά από την έδρα της, σκοράρει με μεγάλη δυσκολία, έχοντας μόλις 9 γκολ σε 14 αγώνες.

Η Κάδιθ είναι από τις χειρότερες ομάδες δημιουργικά. Είναι τρίτη από το τέλος στα xGoals υπέρ, πάνω μόνο από την ουραγό Έλτσε και τη Χετάφε. Από την άλλη, η Εσπανιόλ είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες της κατηγορίας, αφού με βάση τη διαφορά στα προσδοκώμενα γκολ υπέρ και κατά, θα έπρεπε να ήταν στη 13η θέση με τουλάχιστον οκτώ βαθμούς παραπάνω.

Στη λογική λοιπόν, ότι η Εσπανιόλ παίζει απόψε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για τη σωτηρία και ότι βάσει xGoals χρωστάει μία "διόρθωση" στη βαθμολογία της πάμε με τον άσο στο 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εσπανιόλ - Κάδιθ: 1 (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ