BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ισπανία: Τα ρέστα της η Λεβάντε

Οι παίκτες της Λεβάντε πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια", Βαλένθια | Κυριακή 22 Αυγούστου 2021
Οι παίκτες της Λεβάντε πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια", Βαλένθια | Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 © 2021 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Στο Θιουντάντ ντε Βαλένθια η Λεβάντε φιλοξενεί τη Σοθιεδάδ σε μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της για να σώσει την παρτίδα στη La Liga.

Τα ρέστα της παίζει από εδώ και πέρα η Λεβάντε σε ό,τι αφορά στη σωτηρία. Είναι ουραγός και τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της. Οφείλει όμως να τα δώσει όλα σ’ αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν. Απέχει έξι βαθμούς από την 17η Κάδιθ. Απόψε φιλοξενεί την έκτη Ρεάλ Σοθιεδάδ (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ).

Συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα η Λεβάντε, αλλά μόνο αυτό δεν αρκεί. Δεν μπόρεσε να πάρει το ντέρμπι με τη Βαλένθια στο Μεστάγια. Κόλλησε στο 1-1, παρότι έπιασε σε γενικές γραμμές καλή απόδοση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ από το 31’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ανέβηκε από ένα σημείο και έπειτα, είχε καλές στιγμές, αλλά άργησε να ισοφαρίσει. Σκοράρει εδώ και δώδεκα σερί παιχνίδια. Εκτός ξανά ο εξτρέμ Ντε Φρούτος και ο στόπερ Μουστάφι.

Τρίτο σερί ματς που δεν κερδίζει η Ρεάλ Σοθιεδάδ. Αυτή τη φορά κόλλησε στο 1-1 με τη Βαγιεκάνο στο Βαγιέκας. Ήταν καλύτερη στο α’ μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες, προηγήθηκε κιόλας στο 33’, αλλά στο 78’ ο Φαλκάο ισοφάρισε. Πιέστηκε αρκετά στο β’ μέρος από τους Μαδριλένους και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς κρίνεται δίκαιο το τελικό σκορ. Πάγια εκτός ηγετικός μεσοεπιθετικός Οϊαρθάμπαλ και ο εξτρέμ Μπαρενετσέα. Εξέτισε ο χαφ Νταβίντ Σίλβα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σταθερά καλή η Λεβάντε, σκοράρει με μεγάλη συνέπεια εδώ και καιρό, η Σοθιεδάδ είναι ποιοτική ομάδα. Το μόνο κίνητρο των Βάσκων είναι να ανοίξουν τη διαφορά από τη Βιγιαρεάλ. Η Λεβάντε παίζει τα τελευταία χαρτιά της για σώσει την κατηγορία. Υψηλές οι τιμές με βάση τις τιμές. Έχει αποδείξει πως είναι σκληρό καρύδι. Στο 3.35 ο άσος κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβάντε - Ρεάλ Σοθιεδάδ: 1 (απόδοση 3.35), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ