ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Πέφτουν κορμιά στο ντέρμπι της Αστούριας

Ο Αμπελάρδο Φερνάντεθ
Ο Αμπελάρδο Φερνάντεθ @ 2020 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ντέρμπι της Αστούριας ανάμεσα στην Οβιέδο και τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ένα από τα μεγαλύτερα ματς της βραδιάς είναι αυτό της Οβιέδο με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ντέρμπι της Αστούριας και θεωρείται στην ιβηρική χώρα ένα από τα παιχνίδια με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα (22:00 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Μπορεί να πρόκειται για δύο συλλόγους, που δεν είναι ευρέως γνωστοί εκτός Ισπανίας, παρόλα αυτά τα μεταξύ τους ματς δημιουργούν παραδοσιακά ένα εκρηκτικό μείγμα. Φυσικά, οι γηπεδούχοι έχουν ανακοινώσει sold out και το "Nuevo Carlos Tartiere", χωρητικότητας 30.000 θέσεων, θα είναι κατάμεστο. Μάλιστα, στο γήπεδο θα βρεθούν και τουλάχιστον 1.000 οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Η Οβιέδο ήταν αήττητη πέντε σερί αγωνιστικές (3-2-0), πριν χάσει την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της πρωτοπόρου πλέον Έιμπαρ, με 1-0. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει απολογισμό 1-5-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί μόνο από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Λας Πάλμας, η οποία, όπως και η Εϊμπαρ, διεκδικεί την άνοδο. Στο πιο πρόσφατο ματς, η ομάδα του Αμπελάρδο (τον περασμένο Μάρτιο είχε "παίξει" στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ) κόλλησε εντός έδρας στο 0-0 με την έβδομη Καρταχένα, έχοντας ωστόσο τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οβιέδο και Σπόρτινγκ Χιχόν έχουν διαφορά μόλις τριών βαθμών. Η πρώτη απέχει οκτώ πόντους από την εξάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ και η δεύτερη πέντε. Βέβαια, με τη συμπλήρωση απόψε ενός γύρου, καμία από τις δύο δεν έχει δείξει ικανή να κυνηγήσει με αξιώσεις την άνοδο στη La Liga.

Σε κάθε περίπτωση, όλα προμηνύουν ότι το ντέρμπι απόψε θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δεν είναι ασφαλώς τυχαίο ότι η ισοπαλία υποχώρησε από το 3.00 στο 2.70 στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Άλλωστε, η Σπόρτινγκ Χιχόν είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (9) στη Σεγούντα και έφερε δύο "Χ' στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της στην έδρα της Οβιέδο. Σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία, έχοντας βέβαια πάντα υπόψιν και την επιλογή του cash out, αν το ματς δεν έχει ξεκολλήσει από το "Χ" και κυλήσει έτσι βαθιά μέσα στο 90λεπτο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οβιέδο – Σπόρτινγκ Χιχόν: Χ (απόδοση 2.70), 22:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ