BET CORNER

Προγνωστικά Ισπανία: Παιχνίδι με μια ισπανική δυάδα στο 6.09

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Η δράση στη La Liga 2 συνεχίζεται με δύο δυνατά ντέρμπι που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής. Βράζουν στο ίδιο ζουμί Αλμπαθέτε και Ανδόρα, οι αριθμοί δεν λένε όλη την αλήθεια για Λας Πάλμας και Γρανάδα.

(19:30) Αλμπαθέτε - Ανδόρα: Για την 7η αγωνιστική της La Liga 2 η αναμέτρηση στο 'Carlos Belmonnde'. Αήττητη για τέσσερα ματς στο ξεκίνημα, με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, η Αλμπαθέτε καλείται τώρα να δείξει χαρακτήρα. Και αυτό γιατί πλέον μετράει δύο συνεχόμενες ήττες (Καρταχένα, Πονφεραντίνα), που της έκοψαν τη φόρα. Στόχος της είναι τα playoffs ανόδου, αλλά έχει μεγάλο ανταγωνισμό σε ένα ιδιαίτερα σκληρό πρωτάθλημα. Ανήκει σε ένα γκρουπ πέντε ομάδων με 10 βαθμούς, στο πλασάρισμα είναι 8η, στο -2 από τη δεύτερη θέση και στο -4 από την κορυφή.

Ακριβώς από την ανάποδη το διάβασμα της Ανδόρα. Που μετά τις back to back ήττες από Σπόρτινγκ Χιχόν και Λας Πάλμας έβγαλε αντίδραση. Πήρε σπουδαίο τρίποντο κόντρα στη Γρανάδα, έφυγε με βαθμό από την έδρα της Μιράντες και νίκησε την Έιμπαρ. Ανέβηκε και αυτή με τη σειρά της στους 10 βαθμούς, είναι στην 9η θέση αλλά ο στόχος των playoffs ανόδου (3-6) δεν είναι καθόλου ανέφικτος. Αρκεί να διατηρήσει το μομέντουμ που απέκτησε.

Οι δύο ομάδες βράζουν στο ίδιο ζουμί. Αμφότερες έχουν συνολικό απολογισμό 3Ν-1Ι-2Η, με γκολ 7-6 η Αλμπαθέτε και 6-7 η Ανδόρα. Παρόμοια και η αγωνιστική τους φιλοσοφία, σφιχτές ομάδες, φειδωλές στο χορτάρι με στόχο το αποτέλεσμα και όχι το θέαμα. Τα παιχνίδια τους συνήθως κρίνονται στη λεπτομέρεια, το ίδιο αναμένεται να συμβεί στη μεταξύ τους κόντρα που δύσκολα θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Το σετ αποδόσεων κολακεύει την Αλμπαθέτε και πηγάζει από το γεγονός ότι θέλει απελπισμένα να επιστρέψει στα τρίποντα. Δεν θα είναι όμως εύκολο. Το συνδυαστικό στοίχημα under 2,5 γκολ & over 7,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 2.42 στο Bet Builder της Stoiximan.

(Δευτέρα 22:00) Λας Πάλμας - Γρανάδα: Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την Κυριακή το βράδυ, αλλά μετατέθηκε λόγω καταιγίδας. Ντέρμπι κορυφής για την 7η αγωνιστική της La Liga 2 στο 'Estadio de Gran Canaria'. Μετά τις πρώτες έξι στροφές, η Λας Πάλμας παραμένει αήττητη, με απολογισμό τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Μια από αυτές στο πρόσφατο 0-0 εκτός έδρας με τη Σανταντέρ. Μοιάζει έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο και δείχνει μεγάλη αποφασιστικότητα στο χορτάρι. Εντυπωσιακή στη διαχείριση των αγώνων, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε 540 αγωνιστικά λεπτά! Με 12 βαθμούς, όσους και οι Γρανάδα - Καρταχένα, είναι 2η και μόλις στο -2 από την πρωτοπόρο Αλαβές.

Λιγότερο πειστική αλλά εξίσου φιλόδοξη η Γρανάδα. Μετά τις εκτός έδρας ήττες από Ανδόρα και Έιμπαρ -όπου δέχθηκε συνολικά πέντε γκολ δίχως να σκοράρει- αντέδρασε με το τρίποντο επί της ουραγού Μιραντές. Ζορίστηκε πολύ για να τα καταφέρει και έδειξε πως ακόμη δεν ρολάρει στο χορτάρι. Κυρίως γιατί είναι ευάλωτη ανασταλτικά και συχνά δέχεται γκολ από το πουθενά. Αν δεν ξεφορτωθεί την αγωνιστική της αφέλεια, δύσκολα θα έχει διάρκεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ισόβαθμες Λας Πάλμας και Γρανάδα, δίχως όμως αυτή η ισορροπία να δικαιολογείται από την εικόνα τους στο χορτάρι. Οι αριθμοί αδικούν τη μια και κολακεύουν την άλλη. Η Λας Πάλμας είναι απόλυτα πειθαρχημένη, με ξεκάθαρους ρόλους στο γήπεδο και πολλή υπομονή στο παιχνίδι της. Η Γρανάδα συχνά παρασύρεται από τον ενθουσιασμό της και πέφτει θύμα της βιασύνης της να πάρει το αποτέλεσμα. Δεν της λείπει το ταλέντο, υστερεί όμως στις αποφάσεις. Έχει ένα προβάδισμα η γηπεδούχος, θα χρειαστεί όμως κάλυψη γιατί η Γρανάδα είναι ικανή να σκοράρει και να κάνει περίπλοκο το ματς. Το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ & Goal/Goal σε απόδοση 2.52 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ