ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Ώρα ανασύνταξης για τη Σοσιεδάδ με το 2.11

Ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ του κόντρα στην Κάδιθ
Ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του © 2021 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ καλείται να αντιδράσει μετά από ένα κακό σερί απέναντι στη Γρανάδα των προβλημάτων και του συντηρητικού στυλ. Αδιάφορο το 1.40, ποντάρισμα στο 2.11.

Στο Σαν Σεμπαστιάν η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί τη Γρανάδα (19:30 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) σε μια προσπάθεια ανασύνταξης που κάνει. Οι Βάσκοι παραμένουν σε τροχιά Ευρώπης, ωστόσο στην τελευταία τριάδα αγώνων, εάν συνυπολογίσουμε και την τεσσάρα από την Μπέτις στο Reale για το Κύπελλο δεν είναι στα καλύτερά τους. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησαν στο 0-0 με τη Βαλένθια στο Μεστάγια, σε μια αναμέτρηση που ήταν καλοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Εκτός ο χαφ Θουμπελδία, πάγια εκτός ο εξτρέμ Μπαρενετσέα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Γρανάδα: Προγνωστικά και ανάλυση

Αξιοπρεπής και φιλότιμη εμφανίστηκε η Γρανάδα στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το πάλεψε για αρκετή ώρα, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, έπαιξε κυρίως άμυνα, ελάχιστες φορές βγήκε από το καβούκι τελικά λύγισε στο τελευταίο τέταρτο και έχασε 1-0. Ικανοποιημένος πάντως εμφανίστηκε ο Μορένο, καθώς παρά την ήττα στάθηκε στην εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του. Εκτός για προσωπικούς λόγους ο στόπερ Χερμάν. Με κορονοϊό ο χαφ Ίσμα Ρουίς. Αρνητικός βγήκε στον κορονοϊό τελικά ο γκολκίπερ Μαξιμιάνο, όπως και ο εξτρέμ Πουέρτας, η θέση του δεύτερου παίζεται με τον Ροσίνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ απέχει καιρό από μια γεμάτη εμφάνιση επιθετικά. Είναι ικανή για να παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Η Γραναδα παραπατάει, παίζει πολύ συντηρητικά, δεν ρισκάρει εύκολα και δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι. Ο άσο στο 1.40 που γυροφέρνει δεν λέει τίποτα. Στο 2.11 το συνδυαστικό με το under 3,5, έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Και οι πέντε τελευταίες νίκες της Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν για το πρωτάθλημα μάλιστα ήταν με σκορ 1-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ - Γρανάδα: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.11), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ