TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Ο Μεντιλίμπαρ βελτιώνει το κλίμα στην Αλαβές

Οι παίκτες της Αλαβές πανηγυρίζουν το γκολ τους κόντρα στην Ατλέτικο
Οι παίκτες της Αλαβές πανηγυρίζουν κόντρα στην Ατλέτικο © 2021 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Η εποχή Μεντιλίμπαρ ξεκινάει στην Αλαβές και το πρώτο τεστ είναι υψηλό κόντρα στη Ρεάλ Σοθιεδάδ. Χωρίς τον σταρ της η φιλοξενούμενη στο μίνι βάσκικο ντέρμπι.

Μίνι βάσκικο ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Ισπανία και με μια αναμέτρηση που το ρεπορτάζ σηκώνει στοιχηματική κουβέντα. Αλαβές - Σοθιεδάδ (19:30 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ) με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη το τρίποντο η καθεμία για τους δικούς της λόγους.

Η Αλαβές δεν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2021 και στο τελευταίο ματς του έτους τη σκόρπισε η Βιγιαρεάλ εκτός έδρας με 5-2, σ’ ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27’ με 2-0, στο 65’ ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στη συνέχεια πιέστηκε και έμεινε από δυνάμεις. Με τούτα και με εκείνα τρέχει ρεκόρ 0-1-4 στο πρωτάθλημα. Δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση, δεν μπορούσε να ρολάρει η ομάδα από τη Βιτόρια και οι δρόμοι με τον Καγιέχα χώρισαν.

Με βάση τις δυνατότητές της και τα όσα έχει δείξει η Αλαβές δεν είναι για να βρίσκεται στην τελευταία τριάδα και να δίνει μάχη παραμονής. Έχει την ποιότητα για να σώσει την παρτίδα. Τον δύσκολο αυτό ρόλο έχει αναλάβει ο Μεντιλίμπαρ, φαντάζει αυτή τη στιγμή ο κατάλληλος άνθρωπος, είναι μαθημένος στις δύσκολες αποστολές, ενώ στην Έιμπαρ έκανε εξαιρετική δουλειά.

Με ήττα έκλεισε και η φιλοξενούμενη το προηγούμενο έτος και αυτή από τη Βιγιαρεάλ. Έχασε 3-1 στο Σαν Σεμπαστιάν παρότι προηγήθηκε. Ο Ισάκ άνοιξε το σκορ στο 32’, ο Μορένο ισοφάρισε στο 38’, ενώ καταλυτική αποδείχθηκε η κόκκινη στον ηγετικό Ογιαρθάμπαλ στο 49’, 1-2 στο 68’, 1-3 στο 90’. Πάει με πολλά προβλήματα απόψε, καθώς εκτός από τον ηγέτη της έχει και απουσίες από τον κορονοϊό, το προηγούμενο διάστημα ανακοίνωσε δέκα κρούσματα, ωστόσο ο Αλγουαθίλ δεν έκανε γνωστό ποιος είναι σε θέση να αγωνιστεί σήμερα. Μεταξύ των κρουσμάτων ήταν ο χαφ Θουμπιμέντι, ο εξτρέμ Πόρτου, ο γκολκίπερ Ρεμίρο, καθώς και ο γκολτζής Ισάκ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με πολλά μαζεμένα θέματα η Σοθιεδάδ, πάει μισή και χωρίς το αστέρι της στο ντέρμπι. Ο Μεντιλίμπαρ δεν είναι κανένας χθεσινός, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην Αλαβές, είναι έμπειρος από τέτοιες καταστάσεις και η ομάδα του δεν έχει ταλαιπωρηθεί από κρούσματα και τραυματισμούς. Στο 1.68 το 1Χ φαντάζει μια συνετή επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλαβές - Σοθιεδάδ: 1Χ (απόδοση 1.68), 19:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ