TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Ο επιμένων νικά, στοίχημα στο 1.78

Alaves fans cheer before the start of the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Alaves fans cheer before the start of the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) © 2023 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Δυνατό σταύρωμα στη Βιτόρια μεταξύ της Αλαβές και της Αλμερία για τη La Liga και η μελέτη του αγώνα οδηγεί στο 1.78.

Για άλλη μια αγωνιστική το ματς της Αλαβές μπαίνει στο στόχαστρο, αυτή τη φορά γίνεται στη Βιτόρια, φιλοξενεί την Αλμερία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga. Δυνατό ματς στη μάχη της ουράς αυτό στο Μεντιθορόθα με βάση τα όσα δείχνει η βαθμολογία, είναι όμως η πραγματικότητα έτσι; Ουραγός η Αλμερία με τρεις βαθμούς, εκτός κόκκινης ζώνης η Αλαβές στο +2.

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η γηπεδούχος εδώ και επτά ματς, δεν είναι όμως πως παίζει άσχημα, ίσα ίσα αξίζει κάτι καλύτερο. Οι εμφανίσεις της μόνο αδιάφορες δεν είναι. Κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης πάντως δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα και έχασε δίκαια 2-1, μειώνοντας το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο Κύπελλο σκόρπισε τη μικρούλα Ντεπορτίβο Μούρθια με 10-0 παίζοντας με ρεζέρβες.

Η Αλμερία δεν μπορεί να σταυρώσει αποτέλεσμα, είναι ακόμα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στη Λας Πάλμας εντός έδρας δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα και λύγισε γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, κάνοντας αρκετά λάθη στην άμυνα. Στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα υπέταξε τη μικρούλα Ταλαβέρα με 2-0. Πλήγμα η απουσία του παικταρά γκολτζή Λουίς Σουάρες, εκτός και ο επιθετικός Κονέ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες ψάχνουν σεφτέ, η μια μετά από καιρό, η άλλη δεν έχει κάνει ούτε νίκη για δείγμα ως τώρα. Η Αλμερία έχει κομβική απουσία μπροστά. Η Αλαβές δημιουργεί στιγμές για γκολ, δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο δείχνει η βαθμολογία. Θα διορθώσει την κατάσταση και μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη. Είναι υπερβολικό το γεγονός πως έχει σκοράρει μόλις 9 γκολ ως τωρα ενώ έχει δημιουργήσει 15,76 xG. Στον αντίποδα η φιλοξενούμενη έχει δημιουργήσει 15,46 και έχει σκοράρει 14 φορές. Στο 1.78 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλαβές - Αλμερία: 1 (απόδοση 1.78), 15:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ XGOALS BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ