BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ισπανία: O Βαλβέρδε και οι χωρίς νίκη Τούρκοι

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε αναμέτρηση στο Καμπ Νόου μεταξύ Μπαρτσελόνα και Χετάφε
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε © 2022 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Σε μια απογευματινή δυάδα επικεντρώνεται το BetMarket.gr από το πρόγραμμα της Κυριακής (11/09).

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ελληνικό κοινό. Με διπλή θητεία, δύο νταμπλ και συνολικά τρία πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό πριν την επιστροφή του στη La Liga.

Εκεί όπου είναι η ομάδα της καρδιάς του, η Αθλέτικ Μπιλμπάο τη φανέλα της οποίας φόρεσε για 170 παιχνίδια τη δεκαετία του 1990. Πριν καθίσει στον πάγκο της το 2001 για χάρη της "μικρής" ομάδας την 1η φορά. Ακολούθησε η μεγάλη ομάδα, μια ακόμη πιο μακρά και επιτυχημένη πορεία από το 2013 έως το 2017, όταν αποχώρησε για το τεράστιο βήμα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Το καλοκαίρι ο Βαλβέρδε συμφώνησε για τη μεγάλη επιστροφή και στα 58 του ξεκίνησε την 3η θητεία του στον πάγκο της αγαπημένης του Αθλέτικ. Μια αγάπη που δεν είναι μονόπλευρη, καθώς και ο ίδιος λατρεύεται από τον κόσμο της ομάδας. Η επιστροφή του φύσηξε έναν άνεμο αισιοδοξίας στην ομάδα. Όλοι ξέρουν τις ικανότητές του και τι μπορεί να πετύχει.

Η ομάδα ξεκίνησε με επτά πόντους στα τρία πρώτα παιχνίδια και μηδέν παθητικό στην άμυνα. Μέχρι την ήττα της περασμένης εβδομάδας από το Σαν Μαμές από την Εσπανιόλ. Παιχνίδι που είχε τον έλεγχο, είδε το δοκάρι να τη σταματά και τελικά έχασε από ένα λάθος της άμυνας.

Σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρό της είναι σωστό, ορθολογικό και η ομάδα τακτικά όπως πρέπει. Αυτά δηλαδή που όλοι περίμεναν να δουν από τον Βαλβέρδε. Και αυτά που μας επιτρέπουν να τη στηρίξουμε για το διπλό στην έδρα της Έλτσε (17:15 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24).

Η γηπεδούχος θα παλέψει για την παραμονή της. Έρχεται από το βαρύ 4-0 από τη Βιγιαρεάλ, ενώ συνολικά έχει μόλις έναν πόντο και ένα γκολ στις τέσσερες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Δέκα ματς χωρίς νίκη η Σίβασπορ

Σε υψηλότερες αποδόσεις, αξίζει μια ματιά το 4+ της Ιστανμπούλσπορ Πηγαίνει στη Σίβασπορ (17:00 LIVE από το SPORT24 ), για να βρει μια γηπεδούχο που δεν μπορεί να σηκώσει τιμές φαβορί.

Και αυτό γιατί η Σίβασπορ έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στις 30 Ιουλίου. Μέχρι σήμερα μετρά 10 επίσημα παιχνίδια και δεν έχει κερδίσει κανένα! Την Πέμπτη πήρε με τύχη το 1-1 κόντρα στη Σλάβια, δεχόμενη 29 τελικές. Εν μέσω Ευρώπης, πιο κουρασμένη και με κακή ψυχολογία, μπορεί να γίνει αντικείμενο στοιχηματικής κόντρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελτσε - Μπιλμπάο: 2 (απόδοση 1.94), 17:15
  • Σίβασπορ – Ιστανμπούλσπορ: 2dnb (απόδοση 3.00), 17:00

Το νέο BetMarket.gr είναι στον "αέρα"! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ