ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Must win για τη Σοσιεδάδ, το διασκεδάζει η Ρεάλ

Ο Μάρκο Ασένσιο πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Βαλένθια
Ο Μάρκο Ασένσιο πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Βαλένθια © 2023 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις από το πρόγραμμα της La Liga.

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται απόψε η 30η αγωνιστική της La Liga. Στο Σαν Σεμπαστιάν, η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Βαγιεκάνο σε ένα ματς που είναι καθαρό φαβορί στο 1.65 (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Ιμανόλ Αγκουαθίλ έχει κάνει μόλις δύο νίκες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, αμφότερες εντός έδρας, κόντρα στην ουραγό Έλτσε και τη Χετάφε. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα και να διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδό της στο Champions League.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Σοσιεδάδ έχασε με 2-0 στο Μπιλμπάο, το ντέρμπι των Βάσκων και είδε την απόστασή της από την πέμπτη Μπέτις να μειώνεται στους τρεις βαθμούς. Με δεδομένο ότι τις επόμενες δύο αγωνιστικές παίζει εκτός έδρας με Μπέτις και Οσασούνα, η Σοσιεδάδ είναι υποχρεωμένη να κερδίσει απόψε τη Ράγιο.

Οι Μαδριλένοι πέτυχαν γρήγορα το βασικό τους στόχο, που ήταν η παραμονή και όπως πέρυσι, έτσι και φέτος κατέβασαν ρυθμούς στο β' γύρο. Είναι ενδεικτικό ότι η νίκη επί της Οσασούνα την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η πρώτη μετά από ένα αρνητικό σερί οκτώ αγώνων (0-5-3).

Συν τοις άλλοις, η Βαγιεκάνο θα κατέβει απόψε με δύο πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς είναι τιμωρημένοι ο βασικός στόπερ Κατένα (1 γκολ) και ο καλός εξτρέμ Αλβαρο Γκαρθία (4 γκολ).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λίγο αργότερα, η Ρεάλ περιμένει στο Μπερναμπέου τη Θέλτα σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να προσφέρει γκολ και θέαμα (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Ρεάλ έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν προλαβαίνει να ανατρέψει την κατάσταση στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στο -11 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Παίζει λοιπόν περισσότερο για τη χαρά του παιχνιδιού και λιγότερο για την ουσία, στα ματς της La Liga.

Ούτως ή άλλως, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε και με την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League, επί της Τσέλσι με δύο νίκες και συνολικό σκορ 4-0.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει το ρυθμό της. Την προηγούμενη εβδομάδα για παράδειγμα, η "βασίλισσα" κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την Κάδιθ, σε ένα ματς ωστόσο που θα μπορούσε να είχε πετύχει τα διπλά γκολ, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (0,58-4,49). Γενικά, η Ρεάλ δημιουργεί πολλές φάσεις στα τελευταία παιχνίδια της στη La Liga. Στην ήττα με 3-2 από τη Βιγιαρεάλ, μέσα στη Μαδρίτη τα xGoals ήταν 2,23-1,24, ενώ στο επιβλητικό 6-0 επί της Βαγιαδολίδ τα xGoals ήταν 4,83-0,72.

Χωρίς ιδιαίτερα άγχη και η Θέλτα, που βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και όπως φαίνεται δεν θα μπλέξει σε περιπέτειες. Από τις ομάδες της κατηγορίας που αποφεύγει τις σκοπιμότητες και προσπαθεί να παράξει. Στις τελευταίες επτά αγωνιστικές μετράει πέντε Over 2,5.

Πέρυσι, είχε χάσει με 5-2 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Οι μερένγκες τρέχουν ένα αήττητο σερί 17 αγώνων (15-2-0) στο πρωτάθλημα κόντρα στη Θέλτα. Μάλιστα, τα 15 από αυτά τα 17 ματς έληξαν με Over 2,5. Το απλό Over είναι στο 1.50, ενώ αν ρισκάρουμε στο Over 3,5 φτάνουμε σε απόδοση 2.20. Μαζί με τον άσο της Σοσιεδάδ, παίρνουμε μία δυάδα στο 3.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ – Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 1.65), 19:30
  • Ρεάλ – Θέλτα: Over 3,5 (απόδοση 2.20), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ