ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Μεταμορφωμένη η Σεβίλλη με τον Μεντιλίμπαρ

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Europa League στο Old Trafford 2022/23
Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Europa League στο Old Trafford 2022/23 Ⓒ 2023 DAVE THOMPSON/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Χιρόνα, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Σεβίλλη ολοκλήρωσε αήττητη τον Απρίλιο. Με το που ανέλαβε ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ έχει τρέξει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί επτά αγώνων (5-2-0) σε πρωτάθλημα και Europa League. Την Πέμπτη μάλιστα, έβγαλε πολύ μεγάλο διπλό στο Μπιλμπάο με πέναλτι (1-0) του Οκάμπος στο 92’. Συμπλήρωσε έτσι τέσσερις διαδοχικές νίκες, μετά από εκείνες κόντρα στη Βαλένθια, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Βιγιαρεάλ.

Από εκεί λοιπόν, που η Σεβίλλη ένιωθε άβολα για την παραμονή της στην κατηγορία, έχει τώρα μειώσει στο -6 από την επτάδα και δεν αποκλείεται να κυνηγήσει την ευρωπαϊκή έξοδο και μέσω του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται, ότι το Σάββατο είναι ο τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στη Ρεάλ και την Οσασούνα. Αν οι Μαδριλένοι κατακτήσουν το Copa Del Rey τότε θα δώσει εισιτήριο για το Conference League η έβδομη θέση, άρα για τους Σεβιγιάνους ανοίγεται κι άλλο ένα παράθυρο, πέρα από εκείνο του Europa League (ο νικητής του Europa League παίζει το χρόνου στο Champions League).

Στον αντίποδα, η Χιρόνα βρήκε μπόσικη και χαλαρή τη Ρεάλ και έφτασε σε μία ιστορική νίκη με 4-2 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Βραδιά καριέρας για τον Τάτι Καστεγιάνος, που πέτυχε καρέ τερμάτων, δύο σε κάθε ημίχρονο. Χάρη σε αυτή τη νίκη, οι Καταλανοί πρακτικά εξασφάλισαν την παραμονή τους και θα δουν με πολύ μεγαλύτερη άνεση τα ματς που απομένουν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για το αποψινό ματς (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24), ο Μίτσελ δεν μπορεί να υπολογίζει στον βασικό μπακ Αρνάου (3 γκολ), που είναι τιμωρημένος. Επίσης, είναι εκτός ο πολύπειρος φορ Στουάνι (7 γκολ), ο βασικός χαφ Αλέις Γκαρθία (1 γκολ), οι μέσοι Μπόρχα Γκαρθία (1 γκολ), Ερέρα (2 γκολ) και ο χρήσιμος εξτρέμ Τόνι Βίγια (1 γκολ).

Αρκετά προβλήματα λοιπόν για τη Χιρόνα, η οποία καλείται να διαχειριστεί τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που προκάλεσε η νίκη επί της Ρεάλ. Από την άλλη, ο Μεντιλίμπαρ αποκάλυψε πως θα φρεσκάρει την ενδεκάδα του απόψε, ωστόσο ο άσος σε τιμές κοντά στο 2.00 είναι μία λογική επιλογή, με βάση τη φόρμα των Σεβιγιάνων. Υπενθυμίζεται, ότι στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο Σάντσεθ Πιθχουάν, η Χιρόνα είχε χάσει με 1-0 και με 2-0 αντίστοιχα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη – Χιρόνα: 1 (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ