ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Με το μυαλό στο κύπελλο και με απουσίες η Ρεάλ

Προγνωστικά Ισπανία: Με το μυαλό στο κύπελλο και με απουσίες η Ρεάλ
@2022 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα στην 33 αγωνιστική στη La Liga.

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της 33 αγωνιστικής στη La Liga. Στο Σαν Σεμπαστιάν η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Ρεάλ σε μία αναμέτρηση όπου οι μερένγκες θα παραταχθούν με πολλές και σημαντικές απουσίες (23:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η Ρεάλ μετράει επτά νίκες στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια της. Μετά το βαρύ 4-2 στη Χιρόνα, απάντησε με το ίδιο σκορ, κερδίζοντας εντός έδρας την Αλμερία. Απολαυστικός ο Καρίμ Μπενζεμά, σημείωσε χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο, ο Γάλλος στράικερ έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό παιχνίδι με τους Βάσκους. Η Ρεάλ έχει το Σάββατο, τον τελικό κυπέλλου με την Οσασούνα και ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να ξεκουράσει τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας του, με 17 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την ερχόμενη Τρίτη ακολουθεί και ο πρώτος ημιτελικός με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Πέρα από τον Μπενζεμά, δεν είναι διαθέσιμοι επίσης ο Βινίσιους (10 γκολ, 9 ασίστ) και ο Καμαβινγκά, λόγω τιμωρίας, ενώ στο απουσιολόγιο συμπεριλαμβάνονται και οι Μόντριτς (4 γκολ), Αλάμπα και Μεντί, που είναι τραυματίες.

Οι επιλογές λοιπόν του Αντσελότι είναι μετρημένες και πιθανότατα θα κατέβει με επιθετική τριάδα τους Ασένσιο, Ροντρίγκο, Βαλβέρδε. Στους χαφ έχει προβάδισμα η τριάδα Θεμπάγιος, Τσουαμενί, Κρος, την αμυντική τετράδα αναμένεται να συνθέσουν οι Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ και Νάτσο. Ο πάγκος θα είναι... γυμνός, με πιο ποιοτικές λύσεις τους Λούκας Βάθκεθ, Αζάρ, Μαριάνο και Οντιοθόλα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Σοσιεδάδ λοιπόν, που παλεύει για την έξοδό της στο Champions League και είναι στο +5 από την πέμπτη Βιγιαρεάλ, θα έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα τετράδας, μετά το μεγάλο διπλό (2-0) στην Παμπλόνα, επί της Οσασούνα. Η ομάδα του Ιμανόλ Αγκουαθίλ μετράει τρεις σερί νίκες εντός έδρας, είναι αήττητη έξι διαδοχικά ματς και έχει χάσει μόνο μία φορά στα τελευταία 11 (6-4-1).

Διαβασμένο το σετ των μπουκ, που προσφέρουν οριακά φαβορί τον άσο, καθώς η Ρεάλ έχει περισσότερο το μυαλό της στο Copa del Rey. Βέβαια, υπό τις παρούσες συνθήκες τα 2.60 παίζονται. Εναλλακτικά μπορούμε να κρατήσουμε τη διπλή ευκαιρία (1Χ) μαζί με Over 1,5 σε τιμές διπλασιασμού. Στα τελευταία δέκα ματς της Ρεάλ στο Σαν Σεμπαστιάν, επιβεβαιώθηκε οκτώ φορές το Over 1,5.

Πέρα από τη Ρεάλ, απόψε παίζει και η άλλη φιναλίστ του κυπέλλου, η Οσασούνα (20:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Ο Γιακόμπα Αρασάτε είναι δεδομένο πως θα παρατάξει εναλλακτική σύνθεση στο Καμπ Νόου για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αφού προτεραιότητα των Βάσκων είναι ο τελικός του Copa del Rey.

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε στο τελευταίο της παιχνίδι με 4-0 την Μπέτις εντός έδρας και επιβεβαίωσε ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν χάνεται με τίποτα. Πιθανότατα θα κερδίσει και την Οσασούνα με καθαρό σκορ, αφού για τους φιλοξενούμενους το αποψινό ματς έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Ούτως ή άλλως, η ομάδα του Τσάβι έχει ρεκόρ 13-3-0 φέτος στο Καμπ Νόου με μόλις δύο γκολ παθητικό, το ένα στο clasico από τη Ρεάλ και το άλλο στο ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Εσπανιόλ.

Στο 1.75 το win to nil της Μπάρτσα, που πέρυσι και πρόπερσι κέρδισε με 4-0 την Οσασούνα στην Καταλονία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: 1 & Νo/Goal (απόδοση 1.75), 20:30
  • Σοσιεδάδ – Ρεάλ: 1 (2,60), 23:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ