BET CORNER

Προγνωστικά Ισπανία: Ισπανική δυάδα με γκολ σε απόδοση 3.93

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά από αναμέτρηση στο Μετροπολιτάνο κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Champions League
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε © 2022 MANU FERNAANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η δράση στη La Liga επιστρέφει με δυνατές αναμετρήσεις και την αυλαία της 15ης αγωνιστικής να ανοίγει με τρία παιχνίδια. Ποντάρισμα σε μια δυάδα του 3.93.

Ρεάλ Μπέτις - Αθλέτικ (20:15): Πολύ ενδιαφέρον σταύρωμα στην Ανδαλουσία και καθόλου εύκολο ματς για την Μπέτις. Αμφότερες έχουν αφήσει θετικά στοιχεία στο χορτάρι και με το ποδόσφαιρο που παίζουν, καθώς και την ποιότητα που τους χαρακτηρίζει έχουν αποδείξει πως μπορούν να κυνηγήσουν την είσοδο στην τετράδα. Από τις ζόρικες έδρες το Μπενίτο Βιγιαμαρίν, παίζει πιο ελεύθερα η Μπέτις εκεί μέσα, κάνει παιχνίδι, ωστόσο υπάρχουν και στιγμές που είναι πιο σκληρή. Το πήρε πολύ χαλαρά στην προετοιμασία στη Λατινική Αμερική και κυρίως αποφορτίστηκε, διότι αγωνιστικά δεν έπεισε η ομάδα του Πελεγκρίνι.

Πολύ πιο σοβαρό πρόσωπο παρουσίασε στο μπρέικ η Μπιλμπάο, έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις, μόνο νίκες, ενώ μεταξύ άλλων κέρδισε και τη Γουαδαλαχάρα, ενώ στο Κύπελλο πριν εννιά μέρες κέρδισε τη μικρούλα Σεστάο Ρίβερ στο Κύπελλο με 1-0. Φέτος είναι ένα σκαλί πιο πάνω σε σύγκριση με αυτή τη μέτρια εικόνα που βλέπαμε τα προηγούμενα έτη και αυτό χάρη στον Ερνέστο Βαλβέρδε που έχει αναλάβει μαεστρικά την ανοικοδόμηση της ομάδας.

Δεν είναι τόσο φαβορί η Μπιλμπάο, οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες, η Μπέτις εντός είναι πιο αξιόπιστη, ενώ στον δρόμο οι Βάσκοι δυσκολεύονται πιο εύκολα, έχει άλλη δυναμική η ομάδα στο Σαν Μαμές. Αμφότερες έχουν όμως το ταλέντο και τη διάθεση να μας προσφέρουν ένα ματς με γκολ και θέαμα. Σε καλές τιμές τα γκολ, στο 1.90 στη Stoiximan το Over 2,5.

(22:30) Ατλέτικο Μαδρίτης - Έλτσε: Τελευταία και καταϊδρωμένη η Έλτσε. Όσο ζει, ελπίζει για να σωθεί, ωστόσο η διαφορά των οκτώ βαθμών από την έξοδο της κόκκινης ζώνης δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Περίμενε πώς και πώς τη διακοπή, ώστε να μαζέψει τα κομμάτια της, να ανασυνταχθεί για να πατήσει το κουμπί του restart. Πολύ καλή κίνηση με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την ανάληψη των καθηκόντων από τον Πάμπλο Μαντσίν. Θετικά τα δείγματα σε προετοιμασία και Κύπελλο με αυτόν στον πάγκο. Αναγνωρίζει τις δυσκολίες της κατάστασης, ωστόσο είναι ο άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές.

Η Ατλέτικο δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα στην προετοιμασία, ένα φιλικό έδωσε όλο και όλο, ενώ στο Κύπελλο κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα την ερασιτεχνική Αρεντέιρο και επικράτησε 3-1 με τον Καράσκο να σκοράρει δις (η μια με πέναλτι) και το άλλο γκολ να το βρίσκει ο πιτσιρικάς Πάμπλο Μπάριος. Αυτό που την κάνει να διαφέρει από τις προηγούμενες εκδόσεις της Ατλέτικο, είναι πως πλέον ο Σιμεόνε περνάει μέρες κρίσεις, δοκιμάζεται και δεν είναι πια στο απυρόβλητο.

Η Ατλέτικο καλείται να γυρίσει και αυτή τον διακόπτη και στη συνέχεια αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, αλλαγή πλεύσης στην Έλτσε με τον Μαντσίν, δύσκολο όπως και να έχει το ματς για την ίδια. Η φετινή Ατλέτι είναι παθογένειες ανασταλτικά, ενώ η Έλτσε, μπορεί στην οπισθοφυλακή να έχει θέματα και να μπάζει, αλλά από τη μέση και μπροστά έχει αξιόλογους παίκτες (Πέρε Μίγια, Μπογιέ, Φιδέλ, Ραούλ Γκούτι) που είναι ικανοί για όλα. Τσιμπημένο το Goal/Goal, στο 2.07 κυκλοφορεί στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ