ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Γιορτάζει με νίκη τα γενέθλια της η Ατλέτικο

Προγνωστικά Ισπανία: Γιορτάζει με νίκη τα γενέθλια της η Ατλέτικο
@2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Ατλέτικο - Μαγιόρκα και Χετάφε - Αλμερία στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της La Liga.

Ούτε φέτος κατάφερε η Ατλέτικο να σπάσει την αρνητική παράδοση στο Καμπ Νόου. Παρότι ξεκίνησε με δοκάρι του Γκριεζμάν στο 1ο λεπτό και είχε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 35' με τον Γάλλο, τελικά ηττήθηκε με 1-0 (44') από την Μπαρτσελόνα. Έτσι, μπήκε τέλος σε ένα αήττητο σερί 13 αγωνιστικών!

Βαθμολογικά, δεν αλλάζει κάτι δραματικά για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς βρίσκεται στο +11 από την πέμπτη Μπέτις, επομένως ο στόχος της τετράδας έχει ουσιαστικά υλοποιηθεί. Απόψε πάντως, κόντρα στη Μαγιόρκα, οι ροχιμπλάνκος αναμένεται να αγωνιστούν με ενισχυμένο κίνητρο, αφού το κλαμπ συμπληρώνει 120 χρόνια ζωής (20:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24)!

Η Μαγιόρκα κέρδισε 3-1 με ανατροπή τη Χετάφε, έφτασε τους 8 βαθμούς στα τελευταία τέσσερα ματς και ξέφυγε στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Πρακτικά, οι νησιώτες εξασφάλισαν την παραμονή τους και πάνε εντελώς άνετοι στη Μαδρίτη και χωρίς δύο βασικούς ποδοσφαιριστές, τον στόπερ Ραΐγιο και τον χαφ Ρουί ντε Γκαλαρέτα, που είναι τιμωρημένοι.

Πιθανότατα, η Ατλέτικο θα γιορτάσει τα γενέθλιά της με νίκη. Ο άσος είναι χαμηλά, στο 1.45, μπορεί ωστόσο να ανέβει στο 1.85 με Over 1,5. 7/9 νίκες φέτος των Μαδριλένων στο Γουάντα Μετροπολιτάνο συνοδεύτηκαν με Over 1,5.

Δέχεται πιέσεις ο άσος της Χετάφε

Την ίδια ώρα, επίσης στη Μαδρίτη, η Χετάφε φιλοξενεί την Αλμερία σε ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο ματς για την παραμονή, αφού οι δύο ομάδες είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (20:30 Novasports News, Live από το SPORT24).

Η Χετάφε είναι χωρίς νίκη τέσσερις αγωνιστικές, ωστόσο έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τρία ματς εκτός έδρας και ένα εντός κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Σε αυτό το διάστημα, πήρε δύο βαθμούς, με 0-0 απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τους Καταλανούς.

Παρότι η φόρμα της δεν εντυπωσιάζει, η ομάδα Κίκε Σάντσεθ Φλόρες έχει ανεβάσει αισθητά στροφές στα παιχνίδια μέσα στο "Αλφόνσο Πέρεθ". Είναι χαρακτηριστικό, πως πριν τη λευκή ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, κέρδισε διαδοχικά τη Βαλένθια, τη Χιρόνα και τη Σεβίλλη!

Στον αντίποδα, η Αλμερία είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας. Είναι η μόνη που παραμένει χωρίς διπλό, καθώς έχει απολογισμό 0-4-10. Το Σάββατο, το σύνολο του Ρούμπι έχασε εύκολα εντός έδρας με 2-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και αποδοκιμάστηκε από το κοινό της. Τα xGoals ήταν 0,57-1,83 με την Αλμερία να σκοράρει στις καθυστερήσεις, με ένα σουτ εκτός περιοχής.

Ίδια εικόνα και στο πιο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Ατλέτικο. Βρήκε ένα τέρμα με αυτογκόλ, ωστόσο ηττήθηκε 2-1, τελειώνοντας το ματς με μόλις δύο τελικές και xGoals 2,51-0,06.

Παρότι πρόκειται για ένα κλασικό "εξάποντο" σωτηρίας, ο άσος είναι καθαρό φαβορί και έχει μάλιστα υποχωρήσει από τα αρχικά 2.00, στο 1.85, διότι η Χετάφε δείχνει πολύ πιο έτοιμη για το συγκεκριμένο ματς. Άλλωστε, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν και με δύο σημαντικές απουσίες, καθώς πέρα από τον πρώτο σκόρερ Ελ Μπιλάλ Τουρέ (6 γκολ), που συνεχίζει εκτός, τέθηκε νοκ άουτ και ο βασικός στόπερ Ροντρίγκο Ελι, διότι συμπλήρωσε κάρτες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο – Μαγιόρκα: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.85), 20:30
  • Χετάφε – Αλμερία: 1 (απόδοση 1.85), 20:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ