BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ισπανία: Για το 20ο κύπελλο της ιστορίας της η Ρεάλ στο 2.00

Προγνωστικά Ισπανία: Για το 20ο κύπελλο της ιστορίας της η Ρεάλ στο 2.00
Ο Καρίμ Μπενζεμά @ 2023 PABLO GARCIA / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στη Ρεάλ και την Οσασούνα.

Στην Ισπανία το παιχνίδι που δεσπόζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου είναι ο τελικός του Copa del Rey ανάμεσα στη Ρεάλ και την Οσασούνα (23:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Το ματς θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη, με τις δύο ομάδες να έχουν πάρει από 25.000 εισιτήρια.

Η Ρεάλ επιστρέφει σε τελικό κυπέλλου μετά το 2014, όταν και κατέκτησε για τελευταία φορά το τρόπαιο. Η "βασίλισσα" έχει στην τροπαιοθήκη της 19 κύπελλα Ισπανίας και ασφαλώς είναι το μεγάλο φαβορί για να τα κάνει απόψε 20.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι απέκλεισε στα ημιτελικά την Μπαρτσελόνα, κερδίζοντας με το εκκωφαντικό 4-0 τους Καταλανούς μέσα στο Καμπ Νόου, πριν έναν μήνα. Έκτοτε, το ρεκόρ της σε πρωτάθλημα και Champions League είναι 5-0-3. Την Τρίτη, ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός παρέταξε εναλλακτική σύνθεση στο Σαν Σεμπαστιάν, ξεκουράζοντας μεταξύ άλλων και τον Καρίμ Μπενζεμά. Η Ρεάλ ηττήθηκε με 2-0 από τη Σοσιεδάδ για τη La Liga, ωστόσο ουδείς στη Μαδρίτη ασχολήθηκε σοβαρά με αυτό το ματς. Στο επίκεντρο είναι ο αποψινός τελικός και η πρώτη τιτανομαχία με τη Μάντσεστερ Σίτι, την Τρίτη, για τα ημιτελικά του Champions League.

Σε ό,τι αφορά στην Οσασούνα προκρίνεται σε τελικό του Copa del Rey για πρώτη φορά μετά το 2005. Τότε είχε χάσει στην παράταση από την Μπέτις. Η ομάδα του Γιαγκόμπα Αρασάτε έκανε την έκπληξη στα ημιτελικά, αφού απέκλεισε την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ισοφαρίζοντας σε 1-1 κατά τη διάρκεια της παράτασης, στον επαναληπτικό του Σαν Μαμές.

Στο πρωτάθλημα, η Οσασούνα έχει καθαρίσει με την παραμονή της. Την Τρίτη έπαιξε με ροτέισον στη Βαρκελώνη και στάθηκε αξιοπρεπώς. Έχασε από την Μπαρτσελόνα 1-0, με γκολ στο 85'.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για τους Βάσκους ο τελικός με τη Ρεάλ είναι το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας τους. Πάντως, η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ των Μαδριλένων. Στα τελευταία 18 μεταξύ τους παιχνίδια, η Ρεάλ μετράει 13 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Η Οσασούνα έχει να κερδίσει τη "βασίλισσα" από το 2011. Στις δύο φετινές τους αναμετρήσεις για τη La Liga, έφεραν 1-1 στο Μπερναμπέου, ενώ στην Παμπλόνα επικράτησε η Ρεάλ με 2-0.

Ο άσος απολύτως αναμενόμενα δεν φτάνει ούτε στο 1.40. Άλλωστε, η Ρεάλ κατεβαίνει σχεδόν πλήρης και λογικά θα παίξει με τριάδα Μπενζεμά, Βαλβέρδε και Βινίσιους στην επίθεση. Στους χαφ θα είναι οι Μόντριτς, Καμαβινγκά και Κρόος. Στην άμυνα αναμένεται η τετράδα Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ και Αλάμπα, ενώ την εστία θα υπερασπιστεί κλασικά ο Κουρτουά.

Για να δώσουμε νόημα στον άσο, αναγκαστικά πρέπει να καταφύγουμε στη λύση του ενός Bet Builder. Με Over 1,5 και με anytime τον Μπενζεμά φτάνουμε σε απόδοση διπλασιασμού. Σημειώνεται ότι 13/15 τελευταία ματς ανάμεσα στη Ρεάλ και την Οσασούνα έληξαν με Over 1,5.

Επίσης, ο 35χρονος Γάλλος φορ πέτυχε χατ τρικ στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του με την Αλμερία για το πρωτάθλημα. Συνολικά, έχει βάλει 17 γκολ φέτος στη La Liga, τέσσερα στο Champions League, ενώ ήταν καθοριστικός στις κυπελλικές προκρίσεις επί της Ατλέτικο και τη Μπαρτσελόνα, σκοράροντας μία φορά απέναντι στους ροχιμπλάνκος και τρεις κόντρα στους Καταλανούς!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Οσασούνα: 1 & Over 1,5 & Μπενζεμά Anytime (απόδοση 2.00), 23:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ