ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Ο Φρανθίσκο απέναντι στην Αλμερία, ποντάρισμα στο 1.96

Ο Φρανθίσκο, τεχνικός της Έλτσε  στο Καμπ Νόου κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Φρανθίσκο, τεχνικός της Έλτσε © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Έλτσε και Αλμερία ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στη La Liga και καλούνται στο Μαρτίνεθ Βαλέρο να δείξουν σημάδια ζωής. Παιχνίδι με το 1.96.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής στη La Liga ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις. Στις 21:00 η Έλτσε τίθεται αντιμέτωπη με την Αλμερία στο Μαρτίνεθ Βαλέρο (21:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ). Αμφότερες ξεκίνησαν με ήττα το πρωτάθλημα και θα επιδιώξουν μια καλύτερη εικόνα αποψε.

Κοινός παρονομαστής των δύο ομάδων είναι ο Φρανθίσκο, τεχνικός της Έλτσε, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα της Αλμερία, εκεί γεννήθηκε, εκεί μεγάλωσε, εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, υπήρξε παίκτης της και προπονητής της στα τμήματα υποδομής και την πρώτης ομάδας. Αναμέτρηση συναισθηματικής αξίας για τον Φρανθίσκο λοιπόν.

Έλτσε - Αλμερία: Προγνωστικά και ανάλυση

Στραβή πρεμιέρα εντός έδρας κόντρα στη Μπέτις στην Ανδαλουσία, έχασε 3-0 δίχως να πιάσει καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δίκαιο το τελικό σκορ, 4,00 τα xG των Βερδιμπλάνκος, με την ίδια να δημιουργεί ευκαιρίες για 0,29. Καταστροφική η κόκκινη στο 16’. Στο 28’, το 39’ και το 60’ τα γκολ που δέχτηκε.

Η Αλμερία ήταν αξιοπρεπης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μεντιτερανέο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω. προηγήθηκε στο 6’, αλλά στο β’ μέρος οι Μερένγκες το γύρισαν. 1-1 αρχικά με τον Βάθκεθ στο 61’ και ένα τέταρτο αργότερα ο Άλαμπα με γκολάρα από φάουλ γύρισε το ματς. Όπως και να έχει η ομάδα του Ρούμπι άφησε ορισμένες θετικές εντυπώσεις στην πρεμιέρα, αφού δέχτηκε σφυροκόπημα σε γενικές γραμμές στο ματς. Δημιούργησε xG για 0,8, ενώ δέχτηκε 3,11 xG.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Έλτσε θα προσπαθήσει να αντιδράσει, το ματς με την Μπέτις τής πήγε στραβά, θα προσπαθήσει να γυρίσει την κατάσταση. Η Αλμερία πιέστηκε πολύ κόντρα στη Ρεάλ, επιθετικά ήταν θετική, έχει απουσίες, αλλά ανασταλτικά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Από τα πιθανά Goal/Goal της ημέρας, στο 1.96 κατά μέσο όρο. Τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους έληξαν Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έλτσε - Αλμερία: Goal/Goal (απόδοση 1.96), 21:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ