ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Έξι διαδοχικά Over 2,5 η Βαγιεκάνο

Οι παίκτες της Ράγιο Βαγεκάνο πανηγυρίζουν γκολ του Σάντι Κομεσάνια κόντρα στην Ρεάλ | 7 Νοεμβρίου 2022
Οι παίκτες της Ράγιο Βαγεκάνο πανηγυρίζουν γκολ του Σάντι Κομεσάνια κόντρα στην Ρεάλ | 7 Νοεμβρίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Βαγιεκάνο.

Με την αναμέτρηση της Μπέτις κόντρα στη Βαγιεκάνο (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) ολοκληρώνεται η 34η αγωνιστική της La Liga. Η Μπέτις προέρχεται από το μεγάλο διπλό στο Μπιλμπάο με 1-0 και απόψε έχει την ευκαιρία να κάνει το καθοριστικό βήμα για την έξοδό της στο Europa League, χτίζοντας απόσταση επτά βαθμών από την έβδομη θέση.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει κι έναν λόγο παραπάνω να κερδίσει απόψε, καθώς θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι με τη Σεβίλλη την ερχόμενη Κυριακή.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι έχει να κάνει δύο σερί νίκες από τον περασμένο Φεβρουάριο. Στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές έχει ρεκόρ 3-3-4 και ειδικά εντός έδρας, στα τελευταία 11 ματς για το πρωτάθλημα έχει κερδίσει μόνο τις Βαγιαδολίδ, Μαγιόρκα και Εσπανιόλ. Ο άσος λοιπόν στο 1.95 κρίνεται επίφοβος, δεδομένου ότι η Βαγιεκάνο μόνο αδιάφορη δεν είναι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Βαγιεκάνο μετά την απρόσμενη συντριβή με 4-0 στην έδρα της ουραγού Έλτσε, έβγαλε αντίδραση, κερδίζοντας με 2-1 τη Βαγιαδολίδ στο Βαγιέκας. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στο -2 από την έβδομη θέση, που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League, διεκδικούν δηλαδή τη δεύτερη ευρωπαϊκή έξοδο της ιστορίας τους και πρώτη μετά τη σεζόν 2000/01!

Η Ράγιο μετράει έξι διαδοχικά Over 2,5 και οκτώ στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές. Τα παιχνίδια της συνεπώς είναι κατά κανόνα γεμάτα. Πέρυσι, είχε χάσει στη Σεβίλλη με 3-2 από την Μπέτις, ενώ στον πρώτο γύρο φέτος ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας.

Σε ενδιαφέρουσες τιμές το Over 2,5, ακόμη και πάνω από τον διπλασιασμό. Στις οκτώ τελευταίες συναντήσεις τους με γηπεδούχο την Μπέτις επιβεβαιώθηκε έξι φορές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέτις – Ράγιο Βαγιεκάνο: Over 2,5 (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ