TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Εσπανιόλ και Έλτσε έχουν τη φόρα για το 2.33

Οι παίκτες της Εσπανιόλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ρεάλ
Οι παίκτες της Εσπανιόλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ρεάλ © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Στο Κορνεγιά η Εσπανιόλ φιλοξενεί την Έλτσε σ’ ένα όχι και τόσο βατό ματς όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Combo του 2.33 από την αναμέτρηση.

Η Εσπανιόλ θέλει να διατηρήσει τον καλό ρυθμό που έχει βρει τον τελευταίο διάστημα, ωστόσο βρίσκει μπροστά της (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) έναν ύπουλο αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς. Η Έλτσε βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και με νίκη σήμερα θα βρεθεί στο +2 ρίχνοντας στην επικίνδυνη ζώνη την Αλαβές.

Πρόκριση στα πέναλτι πήρε η Εσπανιόλ κόντρα στην Πονφεραδίνα στο Κύπελλο την Τρίτη και και ενώ η κανονική διάρκεια έληξε 1-1. Προηγήθηκε από το πρώτο πεντάλεπτο, δεν πάτησε γκάζι και τελικά ισοφαρίστηκε λίγο πριν τη λήξη του 90λεπτου. Το κλίμα είναι θετικό και ο Μορένο νιώθει πιο ήρεμος με την εικόνα που βγάζει τελευταία το σύνολο του. Είχε προηγηθεί για το πρωτάθλημα το σπουδαίο διπλό στο Μεστάγια κόντρα στη Βαλένθια (2-1). Εντός έδρας έχει σκοράρει στα 8/9 φετινά ματς, ενώ έχει χάσει μόνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2, 12/09),

Η Έλτσε προσπαθεί να ορθοποδήσει και να αφήσει τα αγωνιστικά προβλήματα που την ταλάνισαν το προηγούμενο διάστημα. Έχει αφήσει θετικά στοιχεία τον τελευταίο μήνα και ας μην φαίνεται αυτό απαραίτητα στο γήπεδο. Κυνήγησε το ματς με την Αλμερία στο Κύπελλο και ας είχε δείξει ο Φρανθίσκο πως το σημερινό παιχνίδι αποτελεί προτεραιότητα. Έπαιξε με αλλαγές, αλλά έπιασε αξιόλογη απόδοση και επικράτησε 2-1 με ανατροπή. Είχε προηγηθεί στο πρωτάθλημα το 0-0 με τη Γρανάδα που ήταν καλύτερη στο χορτάρι, αλλά δεν της βγήκε το παιχνίδι. Τιμωρημένος ο κόουτς Φρανθίσκο. Έξω ο εξτρέμ Φιδέλ και ο στόπερ Ντιέγκο Γκονζάλεθ. Με Λούκας Πέρεθ που ανάρρωσε από τον κορονοϊό και Μπογιέ θα πάει στην κορυφή. Χωρίς κάποια αξιόλογη απουσία η Εσπανιόλ από την άλλη. Η Έλτσε έχει βρει δίχτυα και στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Εσπανιόλ προσπαθεί να ανέβει και δείχνει στο σωστό δρόμο και με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο σκοράρει εντός έδρας. Η Έλτσε έχει το μομέντουμ και την ποιότητα για να βάλει δύσκολα στους Καταλανούς, ειδικά από τη στιγμή που μειώθηκαν αισθητά τα ονόματα στο απουσιολόγιο. Το combo 1Χ & Goal/Goal κρίνεται αξιόλογο στο 2.33.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εσπανιόλ - Έλτσε: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.33), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ