ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Έχει το μομέντουμ και την παράδοση η Εσπανιόλ

Ο άσος της Εσπανιόλ Ραούλ ντε Τομάς στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα
Ο Ραούλ ντε Τομάς στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα Ⓒ 2021 JOAN MONFORT/ ASSOCIATED PRESS

Για τους "32" του Κυπέλλου Ισπανίας η Εσπανιόλ δοκιμάζεται στην έδρα της Πονφεραδίνα σ’ ένα ματς που υπάρχουν δεδομένα για ποντάρισμα στο 1.96.

Ώρα Κυπέλλου στην Ισπανία με την Πονφεραδίνα να φιλοξενεί την Εσπανιόλ (22:00 LIVE από το SPORT24 ) για τη φάση των "32". Στην πέμπτη θέση της La Liga 2 η οικοδέσποινα που έχει βάλει πλώρη για τη συμμετοχή στα playoffs ανόδου και με βάση τα όσα έχει δείξει μπορεί να διατηρηθεί στο κόλπο, ενώ το Τοραλίν είναι μια αρκετά ζόρικη έδρα.

Στην πέμπτη θέση για την ώρα η οικοδέσποινα και η απόσταση από τη Ζιρόνα και τη Λας Πάλμας είναι στους τρεις, ενώ η όγδοη Καρταγένα έχει τέσσερις βαθμούς λιγότερους. Δύσκολα μπορεί να μπει στη δυάδα, αφού Αλμερία και Έιμπαρ είναι σαφώς ανώτερες. Στο Οβιέδο το πάλεψε, έκανε φιλότιμη προσπάθεια, αλλά έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία και έχασε 2-0, ενώ δέχτηκε τρεις κόκκινες ( η μια σε παίκτη που δεν αγωνίστηκε) και άλλοι τέσσερις κιτρινίστηκαν.

Η Εσπανιόλ πάει με άλλον αέρα στο ματς, καθώς πέτυχε τεράστια ανατροπή στη Βαλένθια σ’ ένα ματς μάλιστα που δεν φαινόταν κάτι τέτοιο να συμβαίνει. Τα κατάφερε όμως και πήρε το 2-1 κλείνοντας το 2021 με νίκη. Παραδοσιακά κυνηγάει τη διάκριση στο Κύπελλο αν και ως τώρα στα δύο ματς που έδωσε με ερασιτέχνες τα βρήκε δύσκολα. Εκτός ο χαφ Ερέρα, ο στόπερ Λόπεθ, δεν ταξίδεψε ούτε ο μέσος Μανού. Δεν επηρεάζουν οι υπόλοιπες απουσίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η έδρα της Πονφεραδίνα είναι δύσκολη σαφώς, θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι της, αλλά η διάκριση στη La Liga 2 αποτελεί βασικό μέλημα. Δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου ο αποκλεισμός, ενώ και τις δύο φορές που αντιμετώπισε πέρσι την Εσπανιόλ στη La Liga 2 έχασε. Η Εσπανιόλ ψάχνει τρόπο να ανακτήσει το ηθικό της, υπερτερεί σε ποιότητα και λογικά απόψε θα δούμε καλή ενδεκάδα από μέρους της λογικά. Στο 1.96 το διπλό κατά μέσο όρο, έχει την προσοχή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πονφεραδίνα - Εσπανιόλ: 2 (απόδοση 1.96), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ