TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά Ισπανία: Έχει το γκολ στη Βαρκελώνη η Βιγιαρεάλ

Ο Μοράλες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ κόντρα στην Αούστρια Βιέννης στο Βιγιαρεάλ
Ο Μοράλες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ © ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ με στόχο να αντιδράσει μετά από την ήττα στο clasico, αλλά βρίσκει απέναντί της την επικίνδυνη Βιγιαρεάλ. Ποντάρισμα στο 1.70.

Η μεσοβδόμαδη αγωνιστική στη La Liga ολοκληρώνεται με τρεις αναμετρήσεις και τη μονομαχία μεταξύ Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ να δεσπόζει (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ). Η καταλανική ομάδα δεν ήταν κακή κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη, αλλά έχασε το clasico με 3-1 πληρώνοντας τα λάθη στην άμυνά της. Όσο θα έχει απουσίες στην οπισθοφυλακή τα λάθη θα υπάρχουν και οι μπλαουγκράνα θα συνεχίζουν να δέχονται φάσεις και γκολ.

Η Ρεάλ τής δημιούργησε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου 1,47 xG, αλλά μάζεψε τρεις φορές την μπάλα από τα δίχτυα. 1,67 ήταν τα xG της ομάδας του Τσάβι. Η Βιγιαρεάλ αντέδρασε μετά από την ήττα κόντρα στη Σοθιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν, κέρδισε την Αούστρια εκτός έδρας με 1-0, ενώ κέρδισε και την αξιόμαχη Οσασούνα με 2-0 στο Θεράμικα κάνοντας γεμάτη εμφάνιση και τον Ντανζούμα να βρίσκεται σε εξαιρετική βραδιά. Προσοχή και πειθαρχία ζήτησε από τους παίκτες του ο Έμερι λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων της Μπαρτσελόνα, αφού μπορεί να αντιδράσει ανά πάσα στιγμή. Θα τσεκαριστούν Λο Τσέλσο και Ραούλ Αλμπιόλ, ο δεύτερος λογικά θα προλάβει. Ξανά εκτός ο Κοκλέν και ο Μορένο. Με Τζάκσον - Μοράλες θα πάει στην κορυφή και τους Πίνο - Μπαένα στα άκρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βιγιαρεάλ συνήθως δεν κερδίζει στην Καταλωνία, ούτε η Μπαρτσελόνα περνάει άνετα βράδια κόντρα στο Κίτρινο Υποβρύχιο. Μέχρι πέρσι μετρούσε 11 σερί νίκες, αλλά την τελευταία φορά που συναντήθηκαν η Βιγιαρεάλ επικράτησε 2-0. Κάνει φάσεις και με το παραπάνω η φιλοξενούμενη. Είναι η έκτη ομάδα στο πρωτάθλημα σε xG πίσω από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Βαλένθια και Ρεάλ Σοθιεδάδ. Το Goal/Goal συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της δέχτηκε γκολ η Μπαρτσελόνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ