TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Έχει κάνει ήδη πολλά… δώρα η Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ 2023 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.00 και στο 3.60 κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Όταν ο ίδιος ο προπονητής χαρακτηρίζει ένα αποτέλεσμα ντροπή και ατύχημα τα υπόλοιπα δεν έχουν αξία. Η φετινή Μπαρτσελόνα είναι ικανή για όλα, μέχρι και να γλιτώσει στο φινάλε την εντός έδρας ήττα από την τραγική Γρανάδα. Ο Τσάβι προσπαθεί να βρει μια ισορροπία, κάποιες σταθερές στην ομάδα, ωστόσο αδυνατεί, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα από ματς σε ματς.

Με βάση τους αριθμούς οι Καταλανοί είναι πιο αξιόπιστοι εκτός έδρας, εκεί διατηρούν το αήττητο. Αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο φυσικά και μας απασχολεί ενόψει του σημερινού ματς με την Θέλτα στο Βίγκο. Η ομάδα της Γαλικίας βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, πέρυσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική νικώντας 2-1 τη σημερινή αντίπαλό της, όλα πρέπει να τα λαμβάνει κανείς υπόψη όταν ασχολείται με ένα ματς.

Υψηλό το κίνητρο στο Μεστάγια

Πέρασαν 10 μήνες από την τελευταία φορά που η Σεβίλλη έκανε δύο σερί νίκες. Σε αυτή τη φάση βρίσκεται η ομάδα του Κίκε Φλόρες, οποία αρχίζει και νιώθει πιο άνετα βαθμολογικά καθώς απομακρύνεται από τα δύσκολα. Η σημερινή δοκιμασία στο Μεστάγια φαντάζει και είναι δύσκολη, ο Φλόρες αντιμετωπίζει το παρελθόν του, έχει ζήσει τα περισσότερα ποδοσφαιρικά του χρόνια στη Βαλένθια, είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής.

Τη φετινή σεζόν οι “νυχτερίδες” εκμεταλλεύονται σωστά την έδρα τους, θεωρητικά έχουν ελπίδες μέχρι και Ευρώπη να βγουν, το σημερινό ματς είναι σημαντικό και θα δείξει μέχρι που φθάνουν οι δυνατότητές τους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει κάνει… εγκλήματα η Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν, μακριά από την Βαρκελώνη πάντως δείχνει πιο συγκεντρωμένη, η Θέλτα από την πλευρά της έχει αδυναμίες, ίσως παίξει ρόλο και το περσινό ματς, επιλέγουμε 2 & Goal/Goal στο 3.60!

Περίεργο παιχνίδι στο Μεστάγια, ανάμεσα σε δύο ομάδες που στο παρελθόν πρωταγωνιστούσαν. Διαφορετικές οι βλέψεις για Βαλένθια και Σεβίλλη τη δεδομένη στιγμή, υπάρχει κίνητρο, το να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει 2.00 και το θεωρώ αρκετά πιθανό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα - Μπαρτσελόνα: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.60), 19:30
  • Βαλένθια - Σεβίλλη : Goal/Goal (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ