ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Δυάδα του 3.40 με Σοσιεδάδ και το Goal/Goal στο Βίγκο

Ο Τακεφούσα Κούμπο της Ρεάλ Σοσιεδάδ σε ματς με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga
Ο Τακεφούσα Κούμπο της Ρεάλ Σοσιεδάδ σε ματς με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga AP PHOTO/JOAN MONFORT

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Σοσιεδάδ - Αλμερία και Θέλτα - Χιρόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η εμβόλιμη αγωνιστική της La Liga δεσπόζει στο μεσοβδόμαδο στοιχηματικό πρόγραμμα. Απόψε η αυλαία της 36ης στροφής ανοίγει με τρεις αναμετρήσεις. Στο Σαν Σεμπαστιάν, η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Αλμερία και είναι καθαρό φαβορί σε τιμές στο 1.40 (20:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Οι Βάσκοι προέρχονται από το σπουδαίο διπλό στο Καμπ Νόου επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 και έκαναν μεγάλο βήμα για την κατάληψη της τέταρτης θέσης και κατ' επέκταση για την έξοδό τους στους ομίλους του επόμενου Champions League.

Για τη Σοσιεδάδ αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο συγκεκριμένο γήπεδο έπειτα από 32 χρόνια! Διατήρησε έτσι το +5 από την πέμπτη Βιγιαρεάλ. Βέβαια, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαλαρώσει δεδομένου ότι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει δύσκολο πρόγραμμα, κόντρα σε Ατλέτικο εκτός έδρας και Σεβίλλη εντός.

Επομένως, είναι σημαντικό να κεφαλαιοποιήσει το τρίποντο επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας με ακόμη μία νίκη απόψε, κόντρα στην Αλμερία, έστω κι αν απουσιάζουν ο στόπερ Θουμπέλδια και ο χαφ Ιγιαραμέντι, που είναι τιμωρημένοι.

Η Αλμερία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της, ωστόσο μετά το καθαρό 3-0 επί της Μαγιόρκα, έχτισε ένα μαξιλαράκι τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και έχει μπροστά της δύο ιδιαιτέρως κρίσιμα ματς με τις Βαγιαδολίδ και Εσπανιόλ, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε θέσεις υποβιβασμού.

Το σύνολο του Ρούμπι έχει το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ εκτός έδρας (1-4-12) στην κατηγορία, ωστόσο σκοράρει με συνέπεια. Συγκεκριμένα, βρίσκει δίχτυα 11 διαδοχικές αγωνιστικές και μετράει εννιά σερί Over 2,5.

Από την άλλη, η Σοσιεδάδ είναι αήττητη έξι αγωνιστικές (4-2-0) και στα τελευταία επτά παιχνίδια της εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-3-0. Ο άσος από το 1.40 αγγίζει τον διπλασιασμό μαζί με Over 2,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Βίγκο, η Θέλτα φιλοξενεί τη Χιρόνα (20:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα της Γαλικίας είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να είναι προσεκτική στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Μετά το 2-1 από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές ήττες και εννιά αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-2-6), εκείνη επί της ουραγού Έλτσε στις 26 Απριλίου. Το θετικό είναι πως επιστρέφει στην αποστολή ο ηγέτης Ιάγο Άσπας (12 γκολ), μετά την απουσία του στο παιχνίδι του Σαββάτου, ωστόσο είναι αβέβαιο αν θα ξεκινήσει κανονικά στην ενδεκάδα.

Στον αντίποδα, η Χιρόνα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν και διεκδικεί μέχρι και ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού είναι μόλις στο -2 από την 7η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League.

Το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τη Βιγιαρεάλ και έσπασε έτσι ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3-1-0). Στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές πάντως έχει ρεκόρ 5-3-2 και σκοράρει με εξαιρετική συχνότητα.

Από τη μία λοιπόν έχουμε τη Θέλτα η οποία έχει μεγάλη βαθμολογική ανάγκη, αλλά στα δέκα προηγούμενα ματς κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο μία φορά και από την άλλη τη Χιρόνια, η οποία παίζει σταθερά ελεύθερα και επιθετικά, έχοντας σημειώσει 11 γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Σωστό φαβορί το Goal/Goal στο 1.70, είχε επιβεβαιωθεί και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους το 2017/18 (3-3) και το 2018/19 (2-1) στο Βίγκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ – Αλμερία: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 20:30
  • Θέλτα – Χιρόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 20:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ