TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανίας: Ο Ούνταφ πήρε τη σκυτάλη από τον Γκιρασί

Ο Ντενίζ Ουντάβ της Μπράιτον σε αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ντενίζ Ουντάβ της Μπράιτον © 2023 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το πρόγραμμα της Bundesliga.

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται απόψε η Bundesliga, καθώς η αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν Βερολίνου αναβλήθηκε λόγω σφοδρής χιονόπτωσης.

Από τα ματς που θα διεξαχθούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με τη Χοφενχάιμ στο Μπορούσια Παρκ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Γκλάντμπαχ μετά από ένα αήττητο σερί τεσσάρων επίσημων αγώνων (3-1-0) έχασε στο Ντόρτμουντ με 4-2.

Για μισή ώρα ήταν εξαιρετική, προηγήθηκε με 2-0 και φαινόταν ότι μπορεί να βγάλει ένα σπουδαίο διπλό. Μετά το 30’ όμως, ήταν σαν να κατέβασε τους διακόπτες και δέχθηκε την ανατροπή πριν βγει το ημίχρονο (3-2). Το θετικό για την ομάδα του Χεράρδο Σεοάνε είναι πως έχει ρολάρει επιθετικά και στα τελευταία επτά ματς, έχει σκοράρει έξι φορές από δύο γκολ και πάνω.

Στον αντίποδα, η Χοφενχάιμ συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (0-2-2), βγάζοντας βέβαια δύσκολο πρόγραμμα, αφού σε αυτό το διάστημα έπαιξε με Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ. Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως, πήρε με δόση τύχης το 1-1 κόντρα στη Μάιντς, σε ματς που η αντίπαλος είχε χαμένο πέναλτι, δύο δοκάρια και τουλάχιστον δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες.

Σε αυτό το παιχνίδι έχουμε το πιο μικρό Goal/Goal του προγράμματος, κάτω από το 1,40. Λογικό, δεδομένου ότι η Γκλάντμπαχ μετράει 7/8 στα τελευταία παιχνίδια της και η Χοφενχάιμ 15/16! Επίσης, στα 12 προηγούμενα μεταξύ τους ματς στο Μπορούσια Παρκ, το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε σε όλα. Επειδή η απόδοση είναι χαμηλή, έχει μεγαλύτερο νόημα να επιλέξουμε το 1-1 ως anytime στο 2.25, στη λογική ότι αναμένεται ανταγωνιστική αναμέτρηση όπως μαρτυρά και το σετ (2.20-4.00-2.85).

Προγνωστικά Γερμανία

Στο βραδινό ματς, η Στουτγάρδη υποδέχεται τη Βέρντερ και είναι το απόλυτο φαβορί σε αποδόσεις γύρω στο 1.40 (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι Σουηβοί φέτος πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία και προέρχονται από τη μεγάλη νίκη στη Φρανκφούρτη, μία έδρα που ήταν αλώβητη έναν χρόνο σε επίπεδο Bundesliga.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με τους 27 βαθμούς που έχει μαζέψει φέτος η Στουτγάρδη, την περσινή σεζόν θα ήταν επικεφαλής στην κατάταξη μετά από 12 αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η Βέρντερ έχει απολογισμό 1-2-4 στα τελευταία επτά ματς, κερδίζοντας σε αυτά μόνο την ουραγό Ουνιόν.

Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε με 3-0 από τη Λεβερκούζεν, κάνοντας μόλις δύο τελικές. Έφτασε έτσι τις τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς με ομάδες της πρώτης πεντάδας, χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει κάποιο γκολ.

Η Στουτγάρδη έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση σε xGoals υπέρ (31,54) στην κατηγορία, πίσω μόνο από την Μπάγερν και έχει τρομερή κατάσταση τους δύο επιθετικούς της. Γκιρασί και Ούνταφ έχουν βάλει μαζί φέτος 22 γκολ!

Απέναντι σε μία ομάδα με 0-1-7 στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας, ο άσος μπορεί να αποτελέσει στήριγμα. Μαζί με το anytime του Ούνταφ φτάνουμε στο 2.50. Ο πρώην άσος της Μπράιτον έχει βάλει έξι γκολ στα τελευταία έξι ματς της Στουτγάρδης και ήταν δις σκορερ στην πρόσφατη νίκη επί της Αϊντραχτ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Χοφενχάιμ: 1-1 Anytime (απόδοση 2.25), 16:30
  • Στουτγάρδη – Βέρντερ: 1 & Anytime Ούνταφ (απόδοση 2.50), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ