TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Ζει το όνειρό του ο Μπέρενς

Ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου Κέβιν Μπέρενς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο Κέβιν Μπέρενς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ουνιόν Βερολίνου με την Μπόχουμ για την Bundesliga.

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Στο Βερολίνο, η Ουνιόν υποδέχεται την Μπόχουμ σε ένα ματς που είναι καθαρό φαβορί στο 1.65 (18:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Οι Βερολινέζοι είναι στην τέταρτη θέση και διεκδικούν την παρθενική τους έξοδο στο Champions League. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκαν δίκαια στο Ντόρτμουντ με 2-1, σε μία αναμέτρηση που ήταν κυρίως σε θέση άμυνας και το ολοκλήρωσαν με μόλις επτά τελικές.

Εντός έδρας βέβαια, η Ουνιόν είναι πραγματικά αλύγιστη. Τρέχει ένα αήττητο σερί 19 αγώνων (13-6-0) στο πρωτάθλημα. Επίσης, έχει εξαιρετική παράδοση (10-2-0) κόντρα στην Μπόχουμ, η οποία με τη σειρά της γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική μία οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Στουτγάρδη σε ένα κρίσιμο "εξάποντο" για τη μάχη της παραμονής.

Η Μπόχουμ είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας εκτός έδρας, έχοντας υποστεί 11 ήττες σε 13 αγώνες. Έχει ωστόσο παρόμοιο αγωνιστικό στιλ με την Ουνιόν. Παίζει πίσω από την μπάλα και προσπαθεί με άμεσες μπάλες προς την επίθεση να κάνει τη ζημιά στον αντίπαλο. Αυτό λοιπόν, μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τους πρωτευουσιάνους, που ζορίζονται όταν απέναντί τους βρίσκουν κλειστές άμυνες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τη λύση για την ομάδα του Ουρς Φίσερ είναι πολύ πιθανό να δώσει ο Κέβιν Μπέρενς. Ο 32χρονος φορ μέχρι πριν δύο χρόνια έπαιζε στην Τσβάιτε και δεν είχε αγωνιστεί ποτέ στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Αποκτήθηκε το 2021 από την Ουνιόν για εναλλακτική λύση και φέτος πραγματικά ζει το όνειρό του. Έχει εξελιχθεί σε βασικός της φορ, προσπερνώντας στο ροτέισον τον Σιμπατσό, που το περασμένο καλοκαίρι ήταν το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Βερολινέζων και ήρθε για να αντικαταστήσει τον Αβονίγι, που πήρε μεταγραφή στη Νότιγχαμ. Ο Σιμπατσό όμως δεν κατάφερε ποτέ να μπει στα παπούτσια του Νιγηριανού φορ και έτσι το φίδι από την τρύπα βγάζει πλέον ο Μπέρενς.

Έχει πετύχει επτά τέρματα στη φετινή Bundesliga και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφαία φόρμα της καριέρας του, αφού σκόραρε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές με Αϊντραχτ, Στουτγάρδη και Ντόρτμουντ. Στο 2.85 να συνεχίσει το σερί του, σκοράροντας και κόντρα στην Μπόχουμ. Άλλωστε, όταν έπαιζε στην Τσβάιτε με τη φανέλα της Ζαντχάουζεν, είχε βρει δίχτυα απέναντι στην Μπόχουμ, τόσο τη σεζόν 2019/20, όσο και τη σεζόν 2020/21.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Βερολίνου - Μπόχουμ: Μπέρενς Anytime (απόδοση 2.85), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ