ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γερμανία: Υποχρεωμένη να απαντήσει η Ντόρτμουντ

Προγνωστικά Γερμανία: Υποχρεωμένη να απαντήσει η Ντόρτμουντ
@2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Απογοήτευση και κατήφεια στην Ντόρτμουντ, η οποία δεν άντεξε παρά μόνο μία αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας, στην Bundesliga. Η Μπάγερν έχει κάνει φέτος 12 γκέλες σε 31 αγωνιστικές και πρακτικά... δωρίζει το πρωτάθλημα στους Βεστφαλούς, όμως αυτοί το γυρίζουν πίσω στο Μόναχο.

Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς κόλλησε στο 1-1 με την Μπόχουμ, στο γειτονικό ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας. Παρότι ισοφάρισε γρήγορα στο 7' με τον Καρίμ Αντεγιέμι και είχε πάνω από 80 λεπτά για να το... στρίψει, τελικά πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς και υποχώρησε ξανά δεύτερη.

Η Ντόρτμουντ είχε τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, πίεσε για να φτάσει στην ανατροπή, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, το άγχος όμως την "έπνιξε". Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η διοίκηση έριξε τα βέλη της στον διαιτητή Σάσα Στέγκεμαν, ο οποίος δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Αντεγιέμι από τον Ντανίλο Σοάρες, στο 65ο λεπτό.

Η φάση εξετάστηκε ασφαλώς και από τον VAR, ο οποίος ωστόσο δεν έκρινε πως υπήρχε ξεκάθαρο σφάλμα για να καλέσει τον διαιτητή για on field review. Ο Στέγκεμαν πάντως παραδέχθηκε δημόσια το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη, "νομιμοποιώντας" έτσι την Ντόρτμουντ που φωνάζει για αλλοίωση αποτελέσματος και κατ' επέκταση πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, η Ντόρτμουντ οφείλει απόψε να κερδίσει τη Βόλφσμπουργκ στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), για να συνεχίσει να ασκεί πίεση στην Μπάγερν, η οποία πέρασε (2-1) χθες από τη Βρέμη και άνοιξε τη διαφορά της στο +4. Ο Τέρζιτς ξεκαθάρισε πως στόχος είναι το 4x4 στα ματς που απομένουν, προκειμένου οι κιτρινόμαυροι να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν για τον τίτλο, ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια καταλήγει σταθερά στο Μόναχο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η αλήθεια είναι πως η φετινή Μπάγερν δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη και μπορεί ανά πάσα στιγμή να στραβοπατήσει, έχοντας μάλιστα και ένα πολύ δύσκολο ματς την προτελευταία αγωνιστική με τη Λειψία, στο Μόναχο.

Η Βόλφσμπουργκ βέβαια δεν είναι απλός αντίπαλος. Οι "λύκοι" παλεύουν για την ευρωπαϊκή τους έξοδο και μετά τις ήττες των Λεβερκούζεν και Μάιντς την Παρασκευή, θα προσπαθήσουν απόψε να είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της αγωνιστικής. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν, κέρδισε πειστικά τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της κόντρα σε Μάιντς (3-0) και Μπόχουμ (5-1).

Το πρόβλημα της Βόλφσμπουργκ είναι ότι έχει κάκιστη παράδοση στο Ντόρτμουντ. Σε 27 ματς εκεί έχει κερδίσει μόνο τρεις φορές, ενώ το τελευταίο της διπλό χρονολογείται το 2012. Έκτοτε το ρεκόρ της στη Βεστφαλία είναι 0-2-8.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ είναι φέτος αρκετά αξιόπιστη εντός έδρας. Μετράει εννιά σερί νίκες μπροστά στο κοινό της και σκοράρει από δύο γκολ και πάνω στα τελευταία δέκα ματς στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Ο άσος βέβαια είναι αρκετά χαμηλά, στο 1.45, ωστόσο μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.50 μαζί με το Goal/Goal. Σημειώνεται ότι η Ντόρτμουντ μετράει 7/8 αμφίσκορα στις τελευταίες αγωνιστικές και ειδικά μέσα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, είχε έξι στη σειρά νίκες με Goal/Goal πριν το 4-0 επί της ντεφορμέ Αϊντραχτ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.50), 18:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ