TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Value η Φράιμπουργκ, με Μπονιφάς για το 3x3 η Μπάγερ

Ο προπονητής της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ, πανηγυρίζει την πρόκριση από τον ημιτελικό του DFB-Pokal 2021-2022 κόντρα στο Αμβούργο | Τρίτη 19 Απριλίου 2022
Ο προπονητής της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ, πανηγυρίζει την πρόκριση από τον ημιτελικό του DFB-Pokal 2021-2022 κόντρα στο Αμβούργο | Τρίτη 19 Απριλίου 2022 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις από την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga.

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της Bundesliga. Ανάμεσα σε αυτά και το ντέρμπι στη Βάδη-Βυτερμβέργη ανάμεσα στη Στουτγάρδη και την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Φράιμπουργκ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Φράιμπουργκ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2/2 νίκες. Κέρδισε στην πρεμιέρα με 2-1 στο Ζινσχάιμ τη Χοφενχάιμ, έχοντας μάλιστα και τρία δοκάρια. Τη δεύτερη αγωνιστική η επικράτησή της ήταν πιο δύσκολη, αφού λύγισε με 1-0 τη Βέρντερ, χάρη σε γκολ του Φίλιπ (τον απέκτησε δανεικό από τη Βόλφσμπουργκ) στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Προηγουμένως βέβαια, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ έχασε δύο απίθανες διπλές ευκαιρίες (23', 61'), ενώ είχε και δοκάρι στο 90'.

Αν η Φράιμπουργκ κερδίσει απόψε στη Στουτγάρδη θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της με τρεις νίκες την Bundesliga. Γενικά, η Φράιμπουργκ είναι μία ομάδα που έχει αλλάξει πλέον στάτους. Δεν λογίζεται πια στις κλασικές μικρομεσαίες που παλεύουν για την παραμονή. Την προηγούμενη διετία τερμάτισε στην πρώτη εξάδα. Μάλιστα, πέρυσι διεκδίκησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική την παρθενική της έξοδο στο Champions League, ενώ πρόπερσι έπαιξε για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλού, αλλά δεν κατάφερε κόντρα στη Λειψία να κατακτήσει τον παρθενικό της τίτλο.

Στον αντίποδα, η Στουτγάρδη θεωρείται ένα κλαμπ με πολύ πιο βαριά φανέλα, ωστόσο πέρυσι έσωσε την κατηγορία στο μπαράζ με το Αμβούργο και πρόπερσι την τελευταία αγωνιστική. Φέτος, ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 5-0 επί της Μπόχουμ, όμως την περασμένη εβδομάδα προσγειώθηκε στην πραγματικότητα, χάνοντας με 5-1 στη Λειψία.

Με βάση την πορεία τους τα τελευταία δύο χρόνια αλλά και τους εντελώς διαφορετικούς στόχους που έχουν ξανά φέτος, μάλλον είναι υπερβολή να δίνεται αουτσάιντερ η Φράιμπουργκ ακόμη και στο 3.10. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σύνολο του Κρίστιαν Στράιχ έχει πάρει για τα καλά τον αέρα της Στουτγάρδη, μετρώντας έξι διαδοχικές νίκες εναντίον της.

Αρέσει η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο

Στην ΜπαϊΑρένα, η Λεβερκούζεν περιμένει τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ και προφανώς είναι το γκράντε φαβορί για τη νίκη (16:30 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24). Η Μπάγερ του Τσάμπι Αλόνσο παίζει σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν την καλύτερη μπάλα στη χώρα.

Στην πρεμιέρα, κέρδισε 3-2 τη Λειψία, λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο των "ταύρων" στο Σούπερ Καπ επί της Μπάγερν, μέσα στο Μόναχο. Στη δεύτερη αγωνιστική, οι "ασπιρίνες" έκαναν πραγματικά παρέλαση στο Μπορούσια Παρκ και επικράτησαν επιβλητικά με 3-0 της Γκλάντμπαχ.

Από την άλλη, η Ντάρμσταντ μετράει 3/3 ήττες με γκολ 1-8, μαζί με το κύπελλο και προέρχεται από το βαρύ 1-4 κόντρα στην Ουνιόν, σε ένα ματς που δέχθηκε τρία γκολ (34', 39', 65') με παίκτη παραπάνω.

Στο χέρι της Λεβερκούζεν να συνεχίσει την άπταιστη πορεία της μέχρι στιγμής, κάνοντας ακόμη μία νίκη. Ο άσος βέβαια είναι χαμηλά, στο 1,20, όμως μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2,20 αν συνδυαστεί με το anytime του Βίκτορ Μπονιφάς.

Ο Νιγηριανός φορ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη βελγική Ουνιόν Σεντ Ζιλουά, έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των "πουλαριών" την περασμένη εβδομάδα και σημείωσε δύο γκολ, έχοντας 11 τελικές, ήτοι 2,42 xGoals!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Φράιμπουργκ: 2 (απόδοση 3.10), 16:30
  • Λεβερκούζεν – Ντάρμσταντ: 1 & Anytime Μπονιφάς (απόδοση 2.20), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ