TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Μπάιερ και Χοφενχάιμ "απειλούν" την Ντόρτμουντ στο 4.30

Ο Σεμπαστιάν Αλέ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Μάιντς | 27 Μαΐου 2023
Ο Σεμπαστιάν Αλέ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Μάιντς | 27 Μαΐου 2023 @2023 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Χοφενχάιμ - Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με την αναμέτρηση της Χοφενχάιμ κόντρα στην Ντόρτμουντ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) παίρνει εκκίνηση απόψε η έκτη αγωνιστική της Bundesliga. Ένα ματς που αναμένεται αμφίρροπο και ανταγωνιστικό αν κρίνουμε και από την κίνηση των αποδόσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο άσος είχε ανοίξει σε τιμές κοντά στο 3.35-3.40 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 3.00-3.10, με το διπλό να παίζει ακόμη και πάνω από το 2.10 κατά περιπτώσεις.

Η Ντόρτμουντ είχε εξαιρετικά βατό πρόγραμμα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και θεωρητικά θα έπρεπε να ήταν αλάνθαστη μέχρι εδώ. Αντ' αυτού έχει ήδη πετάξει τέσσερις βαθμούς και το πιο ανησυχητικό είναι πως προς το παρόν δεν έχει πραγματοποιήσει καμία πειστική εμφάνιση.

Ο Έντιν Τέρζιτς είδε κάποια σημάδια βελτίωσης στα δύο τελευταία ματς για το πρωτάθλημα, όπου η Ντόρτμουντ κέρδισε τη Φράιμπουργκ και τη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο παραδέχθηκε πως ακόμη λείπει "χρώμα και... μαγεία" από το παιχνίδι της ομάδας του.

Το περασμένο Σάββατο, οι Βεστφαλοί λύγισαν δύσκολα με 1-0 τη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας, χάρη σε γκολ του Ρόις. Στο πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ ήταν εντελώς προβλέψιμη επιθετικά. Στο δεύτερο κατάφερε να ανεβάσει κάπως ταχύτητα και με ένα υποφερτό 25λεπτο έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 68'.

Είχε προηγηθεί το συγκυριακό 4-2 στο Φράιμπουργκ, όπου κέρδισε αποβολή στο 82' κι έκανε το 3-2 στο 88' από στατική φάση με τον στόπερ Χούμελς.

Με βάση λοιπόν τα όσα έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η Ντόρτμουντ, το παιχνίδι στο Ζινσχάιμ είναι μία πολύ μεγάλη δοκιμασία. Η Χοφενχάιμ κάνει φέτος το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της και προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Τελευταία το 2-0 στην πανίσχυρη έδρα της Ουνιόν Βερολίνου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα θα επιστρέψει ο βασικός χαφ Γκρίλιτς, ωστόσο είναι αμφίβολη η συμμετοχή του φορ Βέχορστ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο πάντως έχει αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για την επίθεσή του, με τους Μπεμπού και Μπερίσα.

Άλλωστε, ο παίκτης αποκάλυψη για τη Χοφενχάιμ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν είναι αναμφίβολα ο Μαξιμίλιαν Μπάιερ. Ο 20χρονος επιθετικός έπαιξε την προηγούμενη διετία δανεικός στην Τσβάιτε με το Αννόβερο για να "ψηθεί" και φέτος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Bundesliga.

Ο νεαρός άσος, που είναι αρχηγός στην U21 της Γερμανίας και υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα κληθεί και στην Ανδρών, από τον νέο ομοσπονδιακό της Μάνσαφτ, Γιούλιαν Νάγκελζμαν, σκόραρε και στις τέσσερις φετινές νίκες της Χοφενχάιμ. Ο Ματαράτσο κρατάει χαμηλούς τόνους και λέει ότι δεν θέλει να βλέπει βαρύγδουπες επικεφαλίδες στις εφημερίδες για τον ποδοσφαιριστή του, ωστόσο οι Γερμανοί αναζητούν τα τελευταία χρόνια πώς και πώς έναν στράικερ κλάσης και ο Μπάιερ αν μη τι άλλο τους προσφέρει ελπίδα.

Με τη φόρα και φόρμα που έχει ο Μπάιερ, το ενδεχόμενο να σκοράρει στην ασταθή άμυνα της Ντόρτμουντ μόνο απίθανο δεν είναι. Στο 3.25 προσφέρεται το anytime του 20χρονου φορ της Χοφενχάμ, στο 4.30 φτάνει η απόδοση αν δεν ηττηθούν οι γηπεδούχοι.

Η Ντόρτμουντ μπορεί να είναι αήττητη 13 σερί ματς στο πρωτάθλημα, όμως φέτος έχει παίξει σε όλα με τη φωτιά και σε κανέναν δεν έπεισε. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μπροστά της έχει την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μίλαν για το Champions League. Από την άλλη, η Χοφενχάιμ είναι σε τοπ φόρμα, ο Ματαράτσο για πρώτη φορά στην καριέρα του έκανε τέσσερις κολλητές νίκες σε επίπεδο Bundesliga και ας έχουμε υπόψη μας πως ήταν τεχνικός της Στουτγάρδης το 2020, όταν οι Σουηβοί είχαν συντρίψει με 5-1 την Ντόρτμουντ μέσα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ – Ντόρτμουντ: 1Χ & Μπάιερ Anytime (απόδοση 4.30), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ