TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Με Βιντ η Βόλφσμπουργκ, με Ούνταφ η Στουτγάρδη

Ο άσος της Βόλφσμπουργκ, Γιόνας Βιντ, σε παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για την Bundesliga.
Ο άσος της Βόλφσμπουργκ, Γιόνας Βιντ, σε παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για την Bundesliga. © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στη Βόλφσμπουργκ και τη Βέρντερ (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Η Βόλφσμπουργκ την Τρίτη πανηγύρισε μία μεγάλη κυπελλική πρόκριση, απέναντι στην κάτοχο του τίτλου, Λειψία. Παρότι ο Νίκο Κόβατς έκανε ροτέισον οκτώ παικτών στην 11αδα του, οι "λύκοι" επικράτησαν πανάξια με 1-0 των “ταύρων” και απέκλεισαν μία ομάδα που την προηγούμενη τριετία είχε παρουσία σε τρεις τελικούς DFB Pokal και δύο κατακτήσεις.

Σήμερα, η Βόλφσμπουργκ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Στουτγάρδη, Λεβερκούζεν και Αουγκσμπουργκ. Το σύνολο του Κόβατς είναι δυνατό μέσα στη Φολκσβάγκεν Αρένα και έχει ρεκόρ φέτος 4-0-1 με γκολ 8-3. Η ήττα ήρθε κόντρα στην πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, σε ένα ματς ωστόσο όπου είχε μεγάλη ευκαιρία στο 92' για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Στον αντίποδα, η Βέρντερ έχει κερδίσει και τους 9 βαθμούς της μέσα στη Βρέμη. Για την ακρίβεια έχει κερδίσει μόνο τις τρεις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, την Κολωνία, τη Μάιντς και την Ουνιόν.

Μακριά από τη Βρέμη έχει 5/5 ήττες με γκολ 6-13. Αποκλείστηκε στο κύπελλο, στον πρώτο γύρο, τον περασμένο Αύγουστο, από τη Βικτώρια Κολωνίας και εν συνεχεία γνώρισε τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Δέχθηκε τεσσάρες στις έδρες των νεοφώτιστων Χαϊντενχάιμ και Ντάρμσταντ, ενώ στην πιο πρόσφατη έξοδό της, στο Ντόρτμουντ, τέλειωσε το ματς με 0,54 xGoals υπέρ.

Γενικά, η Βέρντερ είναι μία προβλέψιμη ομάδα, που τα περιμένει σχεδόν όλα στην επίθεση από τον Μάρβιν Ντουκς (3 γκολ, 3 ασίστ στις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικές). Η Βόλφσμπουργκ έχει σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες και φιλοδοξίες, επομένως το συγκεκριμένο ματς οφείλει να το πάρει. Στο 1.70 ο άσος, στο 2.70 ανεβαίνει αν σκοράρει ο Γιόνας Βιντ. Ο Δανός είναι ο πιο αξιόπιστος σκόρερ των "λύκων", αφού έχει πετύχει τα οκτώ από τα συνολικά 13 γκολ της ομάδας του στην Bundesliga.

Ο Ούνταφ πήρε τη σκυτάλη από τον Γκιρασί

Δύο ώρες μετά τη σέντρα στο Βόλφσμπουργκ, ακολουθεί το παιχνίδι της Χαϊντενχάιμ με τη Στουτγάρδη, μία αναμέτρηση που έχει χαρακτήρα ντέρμπι, αφού και οι δύο ομάδες είναι στο κρατίδιο της Βάδης-Βυτερμβέργης (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η νεοφώτιστη Χαϊντενχάιμ έχασε την προηγούμενη εβδομάδα δύο φορές στο Μπορούσια Παρκ από την Γκλάντμπαχ, μέσα σε τρεις ημέρες για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Συμπλήρωσε έτσι τέσσερις διαδοχικές ήττες και πέντε στα τελευταία έξι ματς. Σε αυτό το διάστημα κέρδισε μόνο την Ουνιόν, που παραπαίει.

Η Χαϊντενχάιμ, παρότι παίζει πρώτη φορά στην ιστορία της στην Bundesliga, έχει αποφασίσει να αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια της με θράσος. Αυτό βέβαια έχει και συνέπειες. Για παράδειγμα, στο τελευταίο της εντός έδρας ματς, με την Αουγκσμπουργκ, παρότι προηγήθηκε με 2-0 πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, τελικά έχασε με 2-5.

Από την άλλη, η Στουτγάρδη πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα της ιστορίας της και στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια της, μετράει 7-0-1! Στο πρώτο ματς που έπαιξε χωρίς τον Σερχού Γκιρασί (14 γκολ), που τραυματίστηκε στο Βερολίνο, έχασε από τη Χοφενχάιμ με 2-3. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο παιχνίδι τα xGoals ήταν 3,15-1,74 με τους Σουηβούς να έχουν χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες ακόμη για να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία.

Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες έκανε το καθήκον της στο κύπελλο, επικρατώντας με 1-0 της Ουνιόν στη Μερσέντες Μπεντς Αρένα, πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Το νικητήριο γκολ έβαλε ο Ντένις Ουντάφ, που δείχνει ότι μπορεί να καλύψει με επάρκεια το κενό του καυτού Γκιρασί.

Ο πρώην άσος της Μπράιτον έχει σημειώσει πέντε γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Στουτγάρδης και το ενδεχόμενο να σκοράρει και απόψε προσφέρεται στο 2.15. Μαζί με το φαβορί διπλό, χτίζουμε απόδοση στο 2.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ: 1 & Βιντ Anytime (απόδοση 2.70), 16:30
  • Χαϊντενχάιμ – Στουτγάρδη: 2 & Ουντάφ Anytime (απόδοση 2.80), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ