TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Με το κίνητρο επιβίωσης της Χέρτα

Ο προπονητής της Χέρτα, Παλ Ντάρνταϊ
Ο προπονητής της Χέρτα, Παλ Ντάρνταϊ 2021 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL, FILE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κομβική αναμέτρηση της Χέρτα στην Κολωνία, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της Bundesliga και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη και η ουραγός Χέρτα, εκεί που έδειχνε καταδικασμένη, αναπτέρωσε τις ελπίδες της, μετά τη νίκη επί της Στουτγάρδης, με 2-1 την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Χέρτα απέλυσε πριν τρεις αγωνιστικές τον Σάντρο Σβαρτς και επιστράτευσε τον Παλ Ντάρνταϊ, ο οποίος ανέλαβε τον πάγκο της για τρίτη φορά στην καριέρα του. Ο Ούγγρος είναι παιδί του συλλόγου, αφού αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της Χέρτα 14 ολόκληρα χρόνια. Κατόπιν είχε μία σύντομη θητεία στην εθνική Ουγγαρίας και έκτοτε είναι σταθερά κομμάτι των Βερολινέζων.

Η πρώτη του θητεία ως τεχνικός της "γηραιάς κυρίας" ήταν από το 2015 ως το 2019, σε ένα χρονικό διάστημα όπου η Χέρτα ήταν σταθερά στην Bundesliga. Εν συνεχεία την ανέλαβε ξανά το 2021, μετά την απόλυση του Μπρούνο Λαμπαντία και τον περασμένο Απρίλιο βγήκε εκ νέου μπροστά με στόχο ασφαλώς να αποσοβήσει τον υποβιβασμό. Στα ενδιάμεσα διαστήματα συνέχισε να υπηρετεί το κλαμπ από διαφορετικά πόστα, μένοντας πάντα πιστός σε αυτό. Στην παρούσα φάση λοιπόν, δεν θα μπορούσε να προκύψει πιο ενδεδειγμένη λύση.

Στο ντεμπούτο του πάντως, ο Ντάρνταϊ βίωσε την απόλυτη ψυχρολουσία, αφού ηττήθηκε με το βαρύ 4-2 από τη Βέρντερ, μέσα στο Βερολίνο, σε ένα ματς όπου το σκορ ήταν 4-0 στο 63' Ακολούθησε ωστόσο, η αξιοπρεπής προσπάθεια στο Μόναχο, όπου κράτησε την Μπάγερν στο 0-0 μέχρι το 69', για να χάσει τελικά με 2-0 και καπάκι το "φιλί ζωής" απέναντι στην άμεση ανταγωνίστρια Στουτγάρδη.

Είναι εμφανές, πως σε σύγκριση με πριν τρεις εβδομάδες και το παιχνίδι με τη Βέρντερ, η Χέρτα κατέγραψε βήματα προόδου και κυρίως άρχισε να πιστεύει ξανά ότι μπορεί να σωθεί, έστω μέσω της 16ης θέσης και τη διαδικασία του μπαράζ, όπως δηλαδή συνέβη και πέρυσι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Βέβαια, για να φτάσει σε αυτό το σημείο είναι αναγκασμένη να βρει αποτελέσματα εκτός έδρας, αφού τόσο απόψε, κόντρα στην Κολωνία (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24), όσο και την τελευταία αγωνιστική με τη Βόλφσμπουργκ, παίζει μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο. Η Χέρτα στα τελευταία 12 παιχνίδια της εκτός έδρας, έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς. Έτσι εξηγείται λοιπόν, γιατί προσφέρεται ακόμη και σε τιμές άνω του 4.00 το διπλό της, ενώ παίζει με μία αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα.

Η Κολωνία είναι από τα πιο σκληροτράχηλα σύνολα της κατηγορίας. Το απέδειξε και κόντρα στη φορμαρισμένη Λεβερκούζεν, την οποία κέρδισε με 2-1 την περασμένη Παρασκευή. Ο Στέφεν Μπάουμγκαρτ, ο οποίος παρεμπιπτόντως επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα κάνει χάρες στις τελευταίες αγωνιστικές. Οι "τράγοι" πάντως έχουν πλέον κλειδώσει την παραμονή τους και εντός έδρας δεν αποτελούν κάποιο φόβητρο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο Ράιν Ενεργκι, έχουν ρεκόρ 0-2-3 με μόλις ένα γκολ ενεργητικό.

Προφανώς το κίνητρο από μόνο του δεν είναι πάντα αρκετό, όμως όταν έχουμε μονόπλευρο ενδιαφέρον και η ενδιαφερόμενη ομάδα προσφέρεται στο 4.00+ το ρίσκο αξίζει. Σαφώς, μπορεί να σταθεί ως επιλογή και η διπλή ευκαιρία κοντά στον διπλασιασμό, ωστόσο κακά τα ψέματα, για τη Χέρτα πραγματική διαφορά θα κάνει μόνο η νίκη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολωνία – Χέρτα: 2 (απόδοση 4.00), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ