ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Γερμανία: Με παράδοση η Γκλάντμπαχ, με απουσίες η Βέρντερ

Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ
Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση Γκλάντμπαχ - Βέρντερ από το γερμανικό πρωτάθλημα.

Με την αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ κόντρα στη Βέρντερ (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24), στο Μπορούσια Παρκ, ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 30 βαθμούς, ωστόσο ξεκίνησαν τη σεζόν με πολύ διαφορετική αφετηρία. Η Γκλάντμπαχ είχε ως μίνιμουμ στόχο μία θέση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, ενώ η Βέρντερ, έχοντας ανέβει από τη Β' Γερμανίας, είχε ως αυτοσκοπό τη σωτηρία.

Με βάση τις αρχικές βλέψεις και προσδοκίες, οι πράσινοι της Βρέμης τα έχουν πάει σαφώς καλύτερα σε σχέση τα "πουλάρια". Ωστόσο, είναι αλήθεια πως η Βέρντερ δεν έχει επιστρέψει καλά από τη χειμερινή διακοπή, καθώς σε εννιά αγωνιστικές έχει γνωρίσει έξι ήττες, τελευταία από τη Λεβερκούζεν εντός έδρας με 3-2.

Επίσης, για το αποψινό ματς είναι εκτός τέσσερις παίκτες του βασικού ροτέισον. Οι στόπερ Φριντλ και Βέλκοβιτς, ο έμπειρος επιθετικός χαφ Μπιτενκούρ και ο αξιόπιστος αμυντικός χαφ Γκρος. Εν ολίγοις, οι επιλογές του Ολε Βέρνερ είναι φανερά περιορισμένες και για αυτό άλλωστε ο άσος από τα αρχικά 1.95 έχει υποχωρήσει πλέον στα επίπεδα του 1.80-1.85.

Η Μπορούσια δεν κατάφερε να πετύχει κανένα γκολ στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές, παρόλα αυτά στην ήττα με 3-0 από τη Λειψία, ήταν ανταγωνιστική. Είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι με το σκορ στο 0-0. Αν το σύνολο του Ντάνιελ Φάρκε είχε καταφέρει να προηγηθεί, σίγουρα τα δεδομένα στο ματς με τους "ταύρους" θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Τώρα, η Γκλάντμπαχ επιστρέφει στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει εκεί φέτος την Μπάγερν (3-2), την Ντόρτμουντ (4-2) και τη Λειψία (3-0), δηλαδή τις κατά γενική ομολογία τρεις πιο ποιοτικές ομάδες της Γερμανίας. Επίσης, η Γκλάντμπαχ έχει εξαιρετική παράδοση στο Μπορούσια Παρκ με τη Βέρντερ, αφού στις τελευταίες δέκα συναντήσεις τους εκεί για την Bundesliga το ρεκόρ είναι 7-3-0.

Από το 1.80, ο άσος φτάνει το 2.10 με το μίνιμουμ Over, αν δηλαδή αποκλείσουμε το 1-0. Η Γκλάντμπαχ έχει κάνει φέτος οκτώ νίκες, εκ των οποίων οι επτά με Over 1,5. Αντίστοιχα, η Βέρντερ έχει χάσει τα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της εκτός έδρας, έχοντας δεχθεί συνολικά 19 γκολ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Βέρντερ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.10), 21:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ