TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Με Μάλεν για το 2.75 η Ντόρτμουντ

Ο Ντόνιελ Μάλεν σκοράρει για την Ντόρτμουντ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου
Ο Ντόνιελ Μάλεν σκοράρει για την Ντόρτμουντ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Χαϊντενχάιμ για την Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί απόψε τη Χαϊντενχάιμ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Οι Βεστφαλοί, παρά το ευνοϊκό τους πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν, πρόλαβαν ήδη να γκελάρουν από το δεύτερο μόλις ματς της σεζόν. Μετά την οριακή νίκη της πρεμιέρας, με 1-0 επί της Κολωνίας, με γκολ στο 88', ακολούθησε το 1-1 στο γειτονικό Μπόχουμ, κόντρα σε μία ομάδα που την πρώτη αγωνιστική είχε διασυρθεί με 5-0 στη Στουτγάρδη. Στη συγκεκριμένη έδρα οι κιτρινόμαυροι άφησαν και τον περασμένο Απρίλιο δύο πολύτιμους βαθμούς, στην προπάθεια που έκαναν για να κατακτήσουν το τίτλο.

Γενικά, η εικόνα της Ντόρτμουντ μέχρι στιγμής δεν πείθει, ωστόσο η αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Χαϊντενχάιμ, φαντάζει ιδανική, προκειμένου το σύνολο του Έντιν Τέρζιτς να πετύχει μία ευρεία νίκη ψυχολογίας, πριν τη διακοπή για το παράθυρο των εθνικών ομάδων.

Η Χαϊντενχάιμ έχασε στην πρεμιέρα με 2-0 στο Βόλφσμπουργκ, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τους "λύκους". Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της, ήταν σαφώς βελτιωμένη, παρόλα αυτά πλήρωσε την απειρία της κι έχασε 3-2 με ανατροπή από τη Χοφενχάιμ σε μία συγκλονιστική αναμέτρηση.

Η ομάδα του Φρανκ Σμιντ είχε χαμένο πέναλτι στο 16', προηγήθηκε με 2-0 ως το 58', αλλά μέσα σε 13 λεπτά (77', 80', 90' πέναλτι) δέχθηκε τρία γκολ και δεν πήρε ούτε τον βαθμό, που με βάση την απόδοσή της ήταν το μίνιμουμ που άξιζε. Στο 92' βέβαια, στάθηκε άτυχη καθώς έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία με τον γκολκίπερ Μπάουμαν να αποκρούει αρχικά και εν συνεχεία το δοκάρι να τής στερεί το 3-3.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Χαϊντενχάιμ θα παίξει απόψε για πρώτη φορά στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, ωστόσο ο Σμιντ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να κατέβει στη Βεστφαλία για να κάνει τον κομπάρσο. "Έχουμε παίξει ξανά στο παρελθόν σε μεγάλα γήπεδα, όπως αυτό της Σάλκε. Θα αγωνιστούμε ελεύθερα και με θάρρος", ξεκαθάρισε ο τεχνικός της Χαϊντενχάιμ, που την καθοδηγεί από το 2007!

Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκλας Φίλκρουγκ από τη Βέρντερ με 13 εκατομμύρια ευρώ. Οι Βεστφαλοί απέκτησαν έναν εν ενεργεία διεθνή Γερμανό ποδοσφαιριστή, που πέρυσι μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Bundesliga με 16 γκολ. Ο Φίλκρουγκ έχει τη δυναμική να εξελιχθεί σε βασικός στην Ντόρτμουντ, εκτοπίζοντας από την 11αδα του Σεμπαστιάν Αλέ και το πιθανότερο είναι πως ο Τέρζιτς θα τον συμπεριλάβει άμεσα στην αποστολή.

Σε κάθε περίπτωση, η Ντόρτμουντ χρειάζεται απόψε μία γεμάτη εμφάνιση και ένα καλό σκορ για να πάει με ηρεμία στη διακοπή. Η Χαϊντενχάιμ με το θαρραλέο της στιλ μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το Over 2,5 προσφέρεται κάτω από το 1.40.

Μαζί πάντως με το anytime του Ντόνιελ Μάλεν παίρνουμε ένα bet builder σε απόδοση 2.75. Ο Ολλανδός επιθετικός είναι μακράν ο πιο ζεστός παίκτης της Ντόρτμουντ σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Λύτρωσε την ομάδα του κόντρα στην Κολωνία, ενώ σκόραρε και στο Μπόχουμ με σουτ εκτός περιοχής. Μέσα στο 2023 είναι ο πρώτος σκόρερ των κιτρινόμαυρων με 11 τέρματα και γενικά βρίσκεται στην καλύτερή του φάση από τότε που άφησε την Αϊντχόφεν και μετακόμισε στη Βεστφαλία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Χαϊντενχάιμ: Over 2,5 & Mάλεν Anytime (απόδοση 2.75), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ