TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Κρίσιμες μάχες για την παραμονή

Ο άσος της Χοφενχάιμ Αντρέι Κράμαριτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου
Ο Αντρέι Κράμαριτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου © 2021 THOMAS KIENZLE/POOL VIA AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις κρίσιμες αναμετρήσεις για τη μάχη της παραμονής, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστική της Bundesliga.

Η νίκη της Σάλκε στο Μάιντς, την Παρασκευή, με πέναλτι στο 90+12' (!) έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στη μάχη της παραμονής στην Bundesliga. Χάρη σε αυτό το τρίποντο, οι "βασιλικοί μπλε" προσπέρασαν στη βαθμολογία τρεις ομάδες (Μπόχουμ, Στουτγάρδη, Χοφενχάιμ) και ενώ ξεκίνησαν την 31η αγωνιστική στη 17η θέση, τώρα είναι στη 14η.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα σημερινά παιχνίδια απέκτησαν πολύ μεγάλη σημασία για τις ανταγωνίστριες της Σάλκε, που θα προσπαθήσουν να δώσουν τη δική τους απάντηση. Η Χοφενχάιμ υποδέχεται στο Ζινσχάιμ την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Η Αϊντραχτ κέρδισε την Τετάρτη με 3-2 στη Στουτγάρδη και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο και την έξοδό της στους ομίλους του Europa League. Αντίθετα, στο πρωτάθλημα οι "αετοί" είναι από τις πιο ντεφορμέ ομάδες. Αγνοούν τη νίκη εννιά αγωνιστικές (0-5-4) και έχουν να κερδίσουν εκτός έδρας από τις αρχές Νοεμβρίου. Έκτοτε το ρεκόρ τους είναι στο 0-4-5 μακριά από τη Φρανκφούρτη.

Για τη Χοφενχάιμ είναι καθοριστικό σήμερα να κερδίσει, διότι στις επόμενες δύο αγωνιστικές έχει σαφώς πιο ζόρικες αποστολές, με τη Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και την Ουνιόν Βερολίνου εντός έδρας, δύο ομάδες που έχουν στόχους στο πρωτάθλημα και δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίσουν σημάδια χαλαρότητας.

Η ομάδα λοιπόν, του Πελεγκρίνο Ματαράτσο οφείλει να εκμεταλλευτεί την επιβάρυνση της Αϊντραχτ από το κυπελλικό ματς της Τετάρτης και κυρίως την απογοητευτική της φόρμα στο πρωτάθλημα, στον δεύτερο γύρο. Σε ικανοποιητικές τιμές ο άσος, στο 2.35.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Χωρίς Μαυροπάνο η Στουτγάρδη

Κρίσιμο βαθμολογικά είναι και το παιχνίδι της Χέρτα με τη Στουτγάρδη στο Βερολίνο (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Οι Σουηβοί, μετά τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο, επικεντρώνονται αποκλειστικά στην Bundesliga και στο στόχο της παραμονής.

Από τότε που ανέλαβε ο Ζεμπάστιαν Χένες, η Στουτγάρδη έχει ρεκόρ 2-2-0 στο πρωτάθλημα, ωστόσο μετά το χθεσινό τρίποντο της Σάλκε υποχώρησε στη θέση του μπαράζ. Μπροστά της έχει δύο πολύ ζόρικα ματς με τη Λεβερκούζεν και τη Μάιντς, που παλεύουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, επομένως είναι υποχρεωμένη να ψάξει για αποτέλεσμα σήμερα μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο θα έχει πάνω από 60.000 οπαδούς (περίπου 6.000 θα είναι αυτοί της Στουτγάρδης).

Από την άλλη, η Χέρτα είναι στο -6 από το μπαράζ παραμονής και ουσιαστικά σήμερα θα παίξει το τελευταίο της χαρτί. Οι πρωτευουσιάνοι απέλυσαν τον Σάντρο Σβαρτς πριν δύο αγωνιστικές και επιστράτευσαν τον Παλ Ντάρνταϊ, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας για τρίτη φορά. Ο Ούγγρος τεχνικός είναι πιστός στρατιώτης του κλαμπ και ανέλαβε την αποστολή σωτηρίας χωρίς ενδοιασμούς.

Το ντεμπούτο του ωστόσο ήταν απογοητευτικό, αφού έχασε εντός έδρας με 4-2 από τη Βέρντερ. Ακολούθησε η φυσιολογική ήττα με 2-0 στο Μόναχο από την Μπάγερν, με τη Χέρτα πάντως να στέκεται αξιοπρεπώς, αφού κράτησε το 0-0 μέχρι το 69'.

Στη Βαυαρία, η Χέρτα έπαιξε μόνο άμυνα και τέλειωσε το ματς με δύο τελικές. Σήμερα οι απαιτήσεις είναι πολύ διαφορετικές. Στη Χέρτα δεν κάνει ούτε η ισοπαλία, επομένως θα τα παίξει όλα για όλα, αφού μόνο με νίκη θα αναπτερώσει τις ελπίδες της. Το θετικό για τους Βερολινέζους είναι ότι έχουν δυνατές επιστροφές (Κεμπφ, Σερντάρ, Ρίχτερ, Μπόατενγκ, Γιόβετιτς), επομένως θα παραταχθούν πλήρεις.

Από την άλλη, η Στουτγάρδη θα κατέβει χωρίς τον κορυφαίο της στόπερ, τον Ντίνο Μαυροπάνο, που τραυματίστηκε στο κύπελλο, ενώ θα απουσιάσει και ο βασικός αμυντικός χαφ Κάρατσορ, λόγω καρτών. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο, οι Σουηβοί είχαν κερδίσει 2-1 τη Χέρτα, με γκολ του Μαυροπάνου στο 90+8'!

Με δεδομένο λοιπόν, ότι έχουμε δύο ομάδες που θα κατέβουν με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, έχει λογική να κυνηγήσουμε το Over 2,5 στο 1.90. Άλλωστε, η Στουτγάρδη μετράει 6/8 στα τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας και έχει μόλις μία καθαρή εστία στα δέκα πιο πρόσφατα επίσημα ματς εντός-εκτός. Αντίστοιχα, η Χέρτα κράτησε το μηδέν μία φορά στις 15 προηγούμενες αγωνιστικές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ – Αϊντραχτ Φρ.: 1 (απόδοση 2.35), 16:30
  • Χέρτα – Στουτγάρδη: Over 2,5 (απόδοση 1.90), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ