ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Έξι σερί Goal/Goal η Αουγκσμπουργκ

Ο Σίλας και ο Γουατάρου Έντο της Στουτγκάτρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2022-2023 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 15 Απριλίου 2023
Ο Σίλας και ο Γουατάρου Έντο της Στουτγκάτρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2022-2023 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 15 Απριλίου 2023 © 2023/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση της Αουγκσμπουργκ με τη Στουτγάρδη, με την οποία ανοίγει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Με το πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα στην Αουγκσμπουργκ και τη Στουτγάρδη ανοίγει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στην Bundesliga (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι Βαυαροί βρίσκονται στο +5 αυτή τη στιγμή από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι Σουηβοί, αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα θα έδιναν μπαράζ παραμονής με τον τρίτο της Β' Γερμανίας.

Η Στουτγάρδη έρχεται από την επική ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Ντόρτμουντ, ίσως στο ματς της χρονιάς για το γερμανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες βρέθηκε κάτω με 2-0 στο 33' και έμεινε με δέκα παίκτες στο 39', καθώς αποβλήθηκε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Παρόλα αυτά, δεν τα παράτησε. Αφού γλίτωσε δύο φορές το 3-0 από το οριζόντιο δοκάρι, ισοφάρισε σε 2-2 (77', 84') με παίκτη λιγότερο. Το εντυπωσιακό ήταν πως βρήκε το κουράγιο και ισοφάρισε ξανά, μετά το 2-3 της Ντόρτμουντ στο 92', σημειώνοντας το 3-3 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (97') με τον Σιλάς!

Φυσικά, ο τρόπος που ήρθε ο βαθμός απέναντι σε μία διεκδικήτρια του τίτλου έδωσε τρομερό ηθικό στη Στουτγάρδη εν όψει των τελευταίων αγωνιστικών της σεζόν. Είναι εμφανές, πως η πρόσληψη του Χένες έχει αλλάξει την ψυχολογία και την αύρα της ομάδας. Σε τρία ματς με αυτόν στον πάγκο είναι αήττητη (2-1-0) και δείχνει να έχει βρει ξανά τη χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Βέβαια, το να δίνεται φαβορί στο 2.20 μέσα στη Βαυαρία είναι κομματάκι υπερβολικό, δεδομένου ότι έχει βγάλει μόλις ένα διπλό φέτος και ότι πριν κερδίσει στο Μπόχουμ, στο ντεμπούτο του Χένες στο πρωτάθλημα, μετρούσε εκτός έδρας 23 σερί ματς χωρίς νίκη (0-10-13).

Στην αντίπερα όχθη, η Αουγκσμπουργκ βρίσκεται σε έναν αρνητικό κύκλο πέντε αγωνιστικών (0-2-3), μετά και τη φυσιολογική ήττα με 3-2 στη Λειψία. Έχοντας μάλιστα μπροστά της τα δύσκολα ματς με Αϊντραχτ εκτός έδρας και Ουνιόν Βερολίνου εντός, είναι υποχρεωμένη να πάρει κάτι απόψε, για να διατηρήσει στη χειρότερη περίπτωση την απόστασή της στο +5 από την τελευταία τριάδα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το αρνητικό δεδομένο για τους Βαυαρους είναι πως θα παίξουν απόψε χωρίς τρεις βασικούς, διότι είναι τιμωρημένος ο αρχηγός/στόπερ Χουβελέου και παραμένουν στα "πιτς" ο γκολκίπερ Γκίκιεβιτς και ο πρώτος σκόρερ Μπερίσα (9 γκολ). Τουλάχιστον, εξέτισε ο δεύτερος σκόρερ Ντεμίροβιτς (7 γκολ) και ασφαλώς θα επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε τη Στουτγάρδη που θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο θετικό της μομέντουμ, κλείνοντας την ψαλίδα με έναν άμεσο ανταγωνιστή. Και από την άλλη την Αουγκσμπουργκ, που είναι υπολογίσιμος αντίπαλος εντός έδρας και έχει κερδίσει φέτος μπροστά στο κοινό της ομάδες όπως η Μπάγερν και η Λεβερκούζεν.

Το 1.65 στο Goal/Goal μπορεί να είναι μικρό, όμως το αμφίσκορο στο συγκεκριμένο ματς μοιάζει πολύ πιθανό. Σημειώνεται ότι η Στουτγάρδη έχει μόνο ένα clean sheet στις τελευταίες 24 αγωνιστικές και απόψε θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Μαυροπάνο, που είναι ο κορυφαίος της αμυντικός. Επίσης, ο Αουγκσμπουργκ μετράει έξι διαδοχικά Goal/Goal και πέντε σερί με αντίπαλο τη Στουτγάρδη ανεξαρτήτως έδρας. Στον πρώτο γύρο το μεταξύ τους ματς έληξε 2-1 υπέρ των Σουηβών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Αουγκσμπουργκ: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ