TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Εννιά σερί 2-3 γκολ η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Ο προπονητής της Άιντραχτ Όλιβερ Γκλάσνερ
Ο προπονητής της Άιντραχτ Όλιβερ Γκλάσνερ INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στην Bundesliga ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά ματς. Η μεν Αϊντραχτ έχει την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει στο -1 από την πρώτη τετράδα, άρα να ξαναμπεί γερά στο κάδρο των ομάδων που διεκδικούν έξοδο στο Champions League. Η δε Βόλφσμπουργκ, αν κερδίσει τους “αετούς” θα μειώσει τη διαφορά της στο -2 από την έκτη θέση και θα θέσει δυνατή υποψηφιότητα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το παιχνίδι είναι πολύ ιδιαίτερο, καθώς και οι δύο προπονητές έχουν περάσει στο παρελθόν από τους αντίπαλους πάγκους. Ο Νίκο Κόβατς είχε οδηγήσει την Αϊντραχτ στην κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας το 2018. Εκείνη η επιτυχία του άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα της Μπάγερν και την επόμενη σεζόν πανηγύρισε το νταμπλ με τους Βαυαρούς. Στη συνέχεια βέβαια, απολύθηκε από τους πρωταθλητές Γερμανίας, πήγε στη Μονακό και επέστρεψε στην Bundesliga για λογαριασμό των “λύκων”.

Στον αντίποδα, ο Ολιβερ Γκλάζνερ καθοδήγησε τη Βόλφσμπουργκ για μία διετία και μάλιστα το 2021 την έβγαλε στους ομίλους του Champions League, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, εκείνο το καλοκαίρι αποχώρησε από την Κάτω Σαξονία, λόγω ασυμφωνίας με τη διοίκηση και ανέλαβε την Αϊντραχτ, με την οποία έφτασε πέρυσι ως την κατάκτηση του Europa League και φέτος μέχρι τους “16” του Champions League.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εξ ορισμού λοιπόν, έχουμε ένα πολύ αμφίρροπο και ξεχωριστό παιχνίδι, το οποίο αντικατοπτρίζεται και στο σετ των αποδόσεων (2.50-3.40-2.75).

Ειδικά ο Γκλάζνερ θα προσπαθήσει απόψε να πετύχει την πρώτη του νίκη κόντρα στην πρώην ομάδα του, καθώς στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις με τη Βόλφσμπουργκ, γνώρισε δύο ήττες και έφερε μία ισοπαλία. Η Αϊντραχτ χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην την πάρει από κάτω, μετά τις κολλητές ήττες από Λειψία και Νάπολι. Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ είχε τρέξει ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων (0-1-4) πριν κερδίσει δίκαια με 2-0 στην Κολωνία, την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικά, μπορούμε να στραφούμε προς το 2-3 γκολ σε απόδοση διπλασιασμού. Η Φρανκφούρτη μετράει εννιά σερί και 10/11 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Επίσης, το συγκεκριμένο εύρος επιβεβαιώθηκε την τελευταία τετραετία στα ματς της Αϊντραχτ στο Βόλφσμπουργκ και επτά φορές από το 2012/13 και μετά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ - Αϊντραχτ Φρ.: 2-3 γκολ (2.00), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ