TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Εικόνα παραίτησης η Χέρτα, αξίζει το 2.90

Ο επιθετικός της Μπόχουμ Φίλιπ Χόφμαν
Ο επιθετικός της Μπόχουμ Φίλιπ Χόφμαν © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το κρίσιμο βαθμολογικά ματς της Χέρτα κόντρα στην Μπόχουμ, για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Προτελευταία αγωνιστική στην Bundesliga και εκτός από την κούρσα του τίτλου, η οποία παραδόξως παραμένει ακόμη ανοιχτή, τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σήμερα διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις με ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους. Το Χοφενχάιμ – Ουνιόν Βερολίνου, το Σάλκε – Αϊντραχτ και το Χέρτα – Μπόχουμ.

Από τα κλαμπ που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα, η Χέρτα έχει τις λιγότερες πιθανότητες να σώσει την κατηγορία και όμως προσφέρεται σε τιμές φαβορί κόντρα στην Μπόχουμ (16:30 Novasports News, Live από το SPORT24). Οι Βερολινέζοι, αν δεν κερδίσουν σήμερα, θα υποβιβαστούν και μαθηματικά στη Β' Γερμανίας, για έβδομη φορά στην ιστορία τους.

Ακόμη βέβαια και στο ενδεχόμενο νίκης, η Χέρτα θα παραμείνει ουραγός και δεν θα εξαρτάται από την ίδια η σωτηρία, την τελευταία αγωνιστική. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω στις δύο στροφές που απομένουν για να γλιτώσει το μοιραίο.

Άλλωστε, η εικόνα της δεν προδιαθέτει κάτι θετικό. Την προηγούμενη εβδομάδα, η άμυνά της έμοιαζε με παιδική χαρά και ηττήθηκε με το βαρύ 5-2 στην Κολωνία. Κινδύνευσε μάλιστα με ντροπιαστικό διασυρμό, αφού οι "τράγοι" είχαν δύο δοκάρια και 3-4 ακόμη καθαρές ευκαιρίες.

Παρότι λοιπόν ανέλαβε ως υπηρεσιακός ο Παλ Ντάρνταϊ, που γνωρίζει άριστα πρόσωπα και καταστάσεις στο Βερολίνο, όλα δείχνουν ότι η παρτίδα δεν σώζεται. Άλλωστε, μιλάμε για μία ομάδα που δέχεται γκολ 10 σερί αγωνιστικές, έχει ρεκόρ 1-2-7 σε αυτό το διάστημα και από τότε που άλλαξε τεχνικό μετράει 1-0-3 με τέρματα 5-12.

Ο Ντάρνταϊ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο λανθασμένο μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Υποστήριξε ότι το ρόστερ δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε, τα περσινά λάθη, όπου η Χέρτα έφτασε στο μπαράζ παραμονής για να σωθεί, δεν έγιναν μάθημα και ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι ο σύλλογος θα πρέπει να ετοιμαστεί για ένα εξτρίμ makeover εν όψει του υποβιβασμού στην Τσβάιτε.

Η Χέρτα θα αναγκαστεί να μειώσει κατά 50% το αγωνιστικό της μπάτζετ, επομένως είναι δεδομένο πως θα... ξηλωθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου το υπάρχον ρόστερ, ενώ είναι άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι με τον Ντάρνταϊ, ο οποίος σε πρώτη φάση ανέλαβε ως "πυροσβέστης" μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα με το αγωνιστικό η διοίκηση της Χέρτα δίνει μάχη και στο οικονομικό πεδίο, αφού ακόμη δεν είναι βέβαιο ότι ο σύλλογος θα εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής για τις επαγγελματικές κατηγορίες την ερχόμενη σεζόν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μέσα λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο, η Χέρτα καλείται να παίξει το τελευταίο της χαρτί, με το ηθικό της καταρρακωμένο και την πίστη της διαλυμένη. Αντίθετα, η Μπόχουμ, μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, μασούσε σίδερα κόντρα στην Αουγκσμπουργκ. Κέρδισε δίκαια 3-2 και προσπέρασε τη Στουτγάρδη και τη Σάλκε.

Χάρη σε αυτή τη νίκη, η ομάδα των Σταφυλίδη και Λαμπρόπουλου βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της. Φυσικά, για ένα σύνολο στο επίπεδο της Μπόχουμ δεν είναι εύκολο να βγάλει διπλό. Φέτος έχει μόνο δύο σε 16 απόπειρες. Ωστόσο, στο Βερολίνο θα έχει στο πλευρό της πάνω από 10.000 οπαδούς της και σε σύγκριση με την... ετοιμοθάνατη Χέρτα, δείχνει πολύ πιο ζωντανή και αποφασισμένη, προκειμένου να πετύχει το στόχο της παραμονής για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Το διπλό από τιμές στο 3.00-3.10 έχει υποχωρήσει στο 2.90 κατά μέσο όρο, ωστόσο παραμένει σε αποδεκτά επίπεδα. Για την ακρίβεια, στην κατάσταση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες, μάλλον θα έπρεπε να ήταν ελαφρώς φαβορί η Μπόχουμ, η οποία την τελευταία αγωνιστική έχει πολύ δύσκολο ματς με τη Λεβερκούζεν, επομένως είναι δεδομένο ότι θα τα δώσει όλα σήμερα για ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα – Μπόχουμ: 2 (απόδοση 2.90), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ