TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Χωρίς τέσσερις βασικούς η Στουτγάρδη

Ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σάλκε για την Bundesliga 2022-2023 στη "Φέλτινς Αρένα", Γκελζενκίρχεν | Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023
Ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σάλκε για την Bundesliga 2022-2023 στη "Φέλτινς Αρένα", Γκελζενκίρχεν | Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 © 2023/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Λειψίας με τη Στουτγάρδη, που ανοίγει την αυλαία στο δεύτερο γύρο της Bundesliga.

Ανοίγει απόψε η αυλαία του δευτέρου γύρου στην Bundesliga με την αναμέτρηση της Λειψίας κόντρα στη Στουτγάρδη (21:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Στα πρώτα δύο ματς μέσα στο 2023, οι "ταύροι" μάζεψαν τέσσερις βαθμούς. Αρχικά έφεραν 1-1 με την πρωτοπόρο Μπάγερν, σε μία αναμέτρηση που περιόρισαν τους Βαυαρούς μόλις στις επτά τελικές. Και την Τρίτη επικράτησαν δια περιπάτου με 6-1 στο Γκελζενκίρχεν της ουραγού Σάλκε. Σε αυτό το παιχνίδι, σκόραρε δύο φορές ο Αντρέ Σίλβα και από μία οι Βέρνερ, Όλμο, Χένριχς και Πόουλσεν.

Η Λειψία ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς και ούσα αήττητη (6-2-0) εντός έδρας. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε τρέχει σερί 7-3-0 στις τελευταίες αγωνιστικές και έχει να ηττηθεί σε επίσημο ματς από τις 17 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε το ρεκόρ της είναι 12-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον αντίποδα, η Στουτγάρδη προσέλαβε κατά τη διάρκεια της διακοπής τον Μπρούνο Λαμπαντία, με στόχο ο πολύπειρος τεχνικός να την οδηγήσει στην παραμονή χωρίς η ομάδα να μπλέξει σε δυσάρεστες περιπέτειες. Στα πρώτα δύο ματς με τον Λαμπαντία στον πάγκο, οι Σουηβοί έφεραν ισάριθμες ισοπαλία. Πρώτα το εντός έδρας 1-1 με τη Μάιντς και την Τρίτη το 2-2 με τη Χοφενχάιμ, στο Ζινσχάιμ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην εμβόλιμη αγωνιστική, η Στουτγάρδη ήταν ακίνδυνη στο πρώτο μέρος, μέχρι να ισοφαρίσει με τον Ζιρασί στο 45+5'. Στην επανάληψη έλεγξε καλύτερα το ρυθμό του παιχνιδιού και έφερε τούμπα το σκορ στο 77' (2-1). Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών όμως, ο Αχαμάντα ξεπέρασε τα όρια, αφού σκαρφάλωσε στην κερκίδα των οπαδών της Στουτγάρδης και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αποβολή του νεαρού χαφ ουσιαστικά στέρησε μία μεγάλη νίκη στους Σουηβούς, αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Χοφενχάιμ πίεσε ασφυκτικά, παίζοντας με παίκτη παραπάνω και έφτασε στην ισοφάριση με τον Κράμαριτς στις καθυστερήσεις.

Το χειρότερο απ' όλα ήταν πως ο Λαμπαντία είδε τρεις παίκτες του να τραυματίζονται. Τους βασικούς μεσοεπιθετικούς Τιάγκο Τομάς και Σίλας, όπως επίσης και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, που είναι φέτος από τους κορυφαίους στόπερ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Μαζί με τον τιμωρημένο Αχαμάντα, η Στουτγάρδη κατεβαίνει απόψε στη Λειψία χωρίς τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές.

Αν στα παραπάνω προσμετρήσουμε ότι δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ 13 σερί αγωνιστικές, ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Λειψία (0-2-7) και ότι δεν έχει καμία νίκη εδώ και 18 παιχνίδια εκτός έδρας (0-9-9), όλα συνηγορούν υπέρ του άσου.

Η νίκη βέβαια της Λειψίας είναι χαμηλά, οριακά πάνω από το 1.40. Ωστόσο μπορεί να φτάσει μέχρι και το 2.00 μαζί με Over 2,5, στη λογική ότι οκτώ από τις τελευταίες εννιά νίκες των "ταύρων" ήρθαν με +2,5 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Στουτγάρδη: 1 & Οver 2,5 (απόδοση 2.00), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ