TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Αξίζει το 2.90 στο ντεμπούτο του Τόρουπ

Ο Γες Τόρουπ στον πάγκο της Κοπεγχάγης σε παιχνίδι για το Champions League 2022/23 κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο Γες Τόρουπ στον πάγκο της Κοπεγχάγης σε παιχνίδι για το Champions League 2022/23 κόντρα στην Ντόρτμουντ @ 2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Μετά το 3/3 του Σαββάτου η στήλη ποντάρει σε ένα αουτσάιντερ διπλό από το πρόγραμμα της Bundesliga.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή η 8η αγωνιστική της Bundesliga. Πρώτο χρονικά είναι το ντέρμπι του Ρήνου ανάμεσα στην Κολωνία και την Γκλάντμπαχ. Η Κολωνία πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της με μόλις έναν βαθμό σε επτά παιχνίδια. Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ έχει κερδίσει μόνο την Μπόχουμ μέχρι στιγμής. Πολύ αμφίρροπη κόντρα, με χαρακτηριστικά τριπλής.

Το απόγευμα η Χαϊντενχάιμ κοντράρεται με την Αουγκσμπουργκ σε μία αναμέτρηση όπου θα έχουμε ντεμπούτο νέου τεχνικού στον πάγκο των Βαυαρών (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η διοίκηση της Αουγκσμπουργκ αποφάσισε να απολύσει τον Ενρίκο Μάασεν κατά τη διάρκεια της διακοπής, μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 2-1 από την άλλη νεοφώτιστη της κατηγορίας, την Ντάρμσταντ. Ο Μάασεν βέβαια δεν πλήρωσε μόνο αυτή την ήττα αλλά γενικότερα την αδυναμία του να εξελίξει την ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως η Αουγκσμπουργκ στα τελευταία 18 παιχνίδια της για το πρωτάθλημα έχει κάνει μόλις δύο νίκες (2-6-10).

Η αντικατάσταση λοιπόν κρίθηκε απαραίτητη και μάλιστα έγινε πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, καθώς στην Αουγκσμπουργκ δεν έχουν καμία διάθεση να μπλέξουν φέτος σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή τους.

Ως νέος τεχνικός επιλέχθηκε ο Γες Τόρουπ. Ο 53χρονος Δανός έχει δουλέψει στο παρελθόν σε Γκενκ, Γάνδη και Κοπεγχάγη, έχοντας εμπειρία και Champions League. Πρώτη φορά πάντως αναλαμβάνει ομάδα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, επομένως η Αουγκσμπουργκ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Ο Τόρουπ έπιασε δουλειά από την περασμένη Τρίτη και δήλωσε ευθαρσώς πως στόχος στο ντεμπούτο του είναι η νίκη. Από τις πρώτες εικόνες στις προπονήσεις έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τις δυνατότητες του ρόστερ και δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Τόνισε μάλιστα πως είναι απαραίτητο να μπει άμεσα ένα στοπ στο αρνητικό σερί εκτός έδρας, όπου η Αουγκσμπουργκ είναι χωρίς νίκη 16 σερί ματς!

13 σερί σεζόν στην Bundesliga η Αουγκσμπουργκ

Στον αντίποδα, η Χαϊντενχάιμ, παρότι εντελώς άπειρη στη σκηνή της Bundesliga έχει ξεκινήσει συμπαθητικά τη σεζόν και μετράει ήδη δύο νίκες κόντρα σε Βέρντερ και Ουνιόν Βερολίνου. Βέβαια, στο τελευταίο παιχνίδι της πριν τη διακοπή έχασε εύκολα με 2-0 στη Φρανκφούρτη, με την Αϊντραχτ μάλιστα να έχει και χαμένο πέναλτι.

Η μικρούλα Χαϊντενχάιμ είναι ένα νοικοκυρεμένο σύνολο το οποίο παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα μεγάλα σαλόνια. Ως νεοφώτιστη λοιπόν, βγάζει μεγάλο ενθουσιασμό, ένταση και ενέργεια. Η Αουγκσμπουργκ ωστόσο, είναι ένα κλαμπ πολύ πιο ψημένο στην κατηγορία. Είναι σταθερά μέλος της Bundesliga εδώ και 13 χρόνια και σίγουρα δεν μπορεί να τρομάξει από τη Χαϊντενχάιμ. Ούτως ή άλλως, οι Βαυαροί σε ατομικό επίπεδο έχουν σίγουρα παίκτες με μεγαλύτερη ποιότητα.

Προφανώς το ματς δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο ο κανόνας στο ποδόσφαιρο συνήθως λέει ότι όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή, υπάρχει και μία αλλαγή στην αύρα της ομάδας και την ψυχολογία της. Ο Τόρουπ φαίνεται πως ανέλαβε με πολύ μεγάλη όρεξη αυτή τη δουλειά και από τη στιγμή που το διπλό είναι σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2.90, αξίζει να πάρουμε το ρίσκο ποντάροντας ότι θα κάνει ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της Αουγκσμπουργκ. Με μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχει και η επιλογή του 2 AH 0.0 σε απόδοση 2.12, όπου παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω σε περίπτωση ισοπαλίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαϊντενχάιμ – Αουγκσμπουργκ: 2 (απόδοση 2.90), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ