TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Αξία στο 3.10 της Ουνιόν Βερολίνου

Οι παίκτες της Ουνιόν πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Σάλκε
Οι παίκτες της Ουνιόν πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Σάλκε 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της ημέρας από την Bundesliga.

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η 29η αγωνιστική της Bundesliga. Το Σάββατο η Μπάγερν γκέλαρε για 12η φορά φέτος, χάνοντας με 3-1 στο Μάιντς και η Ντόρτμουντ βρήκε την ευκαιρία να προσπεράσει τους Βαυαρούς στην κορυφή, αφού κέρδισε άνετα με 4-0 την Αϊντραχτ στο Σίγκναλ-Ιντούνα Παρκ.

Σήμερα, το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με τη Σάλκε. Ο άσος κρίνεται τίμιος στο 1.80, δεδομένου ότι η Φράιμπουργκ είναι πάντα σοβαρή στην έδρα της (μόνο από την Μπάγερν και την Ντόρτμουντ έχει χάσει εκεί φέτος). Από την άλλη, η Σάλκε έχει μαζέψει κάμποσες απουσίες (Φέρμαν, Γιοσίντα, Σκάρκε, Μπρούνερ, Κράους), ενώ στα τελευταία 41 παιχνίδια της εκτός έδρας, έχει κάνει μόλις μία νίκη! Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί, ότι οι βασιλικοί μπλε παλεύουν φιλότιμα στο β' γύρο για τη σωτηρία τους και σε 11 αγωνιστικές έχουν υποστεί μόνο δύο ήττες.

Πολύ μεγάλο ματς διεξάγεται στο Λεβερκούζεν, εκεί όπου η Μπάγερ θα υποδεχθεί τη Λειψία (18:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Οι "ασπιρίνες" είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Γερμανίας με αήττητο σερί 13 αγώνων (10-3-0) σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Την Πέμπτη, το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο επικράτησε με το επιβλητικό 4-1 της Ουνιόν Σεντ Ζιλουά στις Βρυξέλλες και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Europa League.

Στη λίγκα, η Λεβερκούζεν έχει ως αντικειμενικό στόχο την εξάδα, ωστόσο αν κερδίσει απόψε θα εγείρει αξιώσεις ακόμη και για την τετράδα, αφού θα πλησιάσει στο -4 τη Λειψία. Οι "ταύροι" πάντως, μετά από ένα διάστημα κάμψης, βρήκαν ξανά τα πατήματά τους και έκαναν τρεις διαδοχικές νίκες. Απέκλεισαν την Ντόρτμουντ στο κύπελλο με 2-0. Κέρδισαν στο Βερολίνο τη Χέρτα με 1-0 και την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησαν με 3-2 εντός έδρας της Αουγκσμπουργκ.

Από τη μία λοιπόν έχουμε τη σούπερ φορμαρισμένη Λεβερκούζεν, που αυτή τη στιγμή δεν κοντράρεται. Και από την άλλη τη φιλόδοξη Λειψία, η οποία δεν έχει χάσει ποτέ στην ΜπαϊΑρένα (3-3-0), έχει ως μίνιμουμ στόχο την τετράδα και συγκριτικά με την Μπάγερ είναι λιγότερο επιβαρυμένη, αφού δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Στη λογική ενός αμφίρροπου και ανταγωνιστικού ματς, μπορούμε να ζητήσουμε το 1-1 ως anytime σκορ στο 2.45. Οι μπουκ θεωρούν πολύ πιθανό ότι θα βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο ματς, αφού προσφέρουν το Goal/Goal μόλις στο 1.60.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (20:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Εδώ τις δύο ομάδες χωρίζουν 16 ολόκληροι βαθμοί. Η Γκλάντμπαχ δεν πάει για τίποτα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και το καλοκαίρι θα προχωρήσει σε σημαντική ανανέωση στο ρόστερ της. Αντίθετα, η Ουνιόν κυνηγάει την απόλυτη υπέρβαση, δηλαδή την πρώτη έξοδο της ιστορίας της στους ομίλους του Champions League. Και όμως, το διπλό προσφέρεται ακόμη και στο 3.10, ενώ με βάση την πορεία τους φέτος και το ισχυρότερο βαθμολογικό κίνητρο, δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει το 2.90.

Οι Βερολινέζοι έχουν βγάλει ήδη έξι διπλά φέτος και ο ρόλος του αουτσάιντερ τους ταιριάζει γάντι. Γενικά, βολεύονται σε παιχνίδια που δεν χρειάζεται να έχουν την πρωτοβουλία. Η Γκλάντμπαχ στην έδρα της παίζει πάντα επιθετικά, αλλά πολλές φορές της λείπει ισορροπία.

Επίσης, το αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών των "πουλαριών" είναι σε μεγάλο βαθμό πλασματικό. Στο 1-1 με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη άντεξε με κορυφαίο τον γκολκίπερ Ομλιν (xGoals 2,17-0,64). Στο 0-0, στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Κολωνία, ήταν ξανά κατώτερη (xGoals 1,05-0,52) και έμεινε στο τέλος απόλυτα ικανοποιημένη με το βαθμό. Όσο για το εντός έδρας 2-0 (xGoals 1,56-1,23) επί της Βόλφσμπουργκ, στάθηκε τυχερή στο πρώτο μισάωρο, όπου οι “λύκοι” θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν – Λειψία: 1-1 Anytime (απόδοση 2.45), 18:30
  • Γκλάντμπαχ - Ουνιόν Βερολίνου: 2 (απόδοση 3.10), 20:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ