BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Τα νούμερα δείχνουν ποντάρισμα στο 1.80

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί © 2022 EUGENE HOSHIKO / AP IMAGES

Το BetMarket.gr γράφει για την αξία των αποδόσεων στο στοίχημα και πώς αυτές οδηγούν σε ποντάρισμα στο 1.80.

Η αρχή του ημερολογιακού έτους δεν συνάδει και με την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν. Εκείνη την πετυχαίνει στη μέση της, έστω και αν φέτος λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει ανακατευτεί πολύ το πράγμα.

Σε κάθε περίπτωση, μια πρωτοχρονιά είναι πάντα καλή ευκαιρία για να μιλήσουμε για πράγματα πιο θεωρητικά. Όπως, για στοιχηματικό παράδειγμα, τη σημασία των αποδόσεων σε αυτό το παιχνίδι. Και το σημερινό Λανς - Παρί Σεν Ζερμέν (21:45 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 ) για τη 17η αγωνιστική της Ligue 1 αποτελεί θεσπέσιο παράδειγμα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μιλήσουμε υπέρ της Λανς. Από την απλή βαθμολογία (πρόκειται για αναμέτρηση 2ου κόντρα στον 1ο), τους αριθμούς (η Λανς έχει 8-0-0 φέτος μπροστά στο κοινό της σε επίπεδο πρωταθλήματος), μέχρι την παράδοση (δύο συνεχόμενες γκέλες η Παρί Σεν Ζερμέν) και τις σημαντικές απουσίες του Μέσι και του Νέιμαρ. Αυτά όμως πρόλαβαν και τα διάβασαν μια χαρά οι στοιχηματικές εταιρίες και προσφέρουν τον άσο σε τιμή λίγο πάνω από το 3.00.

Στοιχηματικά θα μπορούσαμε (ή πιο σωστά θα έπρεπε) να αναλύσουμε όλους τους παραπάνω λόγους για να εξηγήσουμε γιατί ο άσος δεν θα έπρεπε να πληρώνει 5.00, αλλά 4.00 μονάδες. Και πόση αξία (value bet) έχει το ποντάρισμα εκεί.

Δεν είναι καθόλου τυχαία τα παραπάνω νούμερα. Ο άσος θα ήταν value bet αν πλήρωνε 5.00, θα ήταν δίκαιος κοντά στο 4.00 και έχει αρχίσει να υπερτιμάται όταν φτάνει από 3,5 μονάδες και κάτω. Και σε αυτές τις τιμές αρχίζει να γέρνει η ζυγαριά της στοιχηματικής αξίας προς την αντίθετη κατεύθυνση. Δηλαδή στο διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Γιατί η Παρί είναι η καλύτερη ομάδα στη Γαλλία. Γιατί θα πάει υποψιασμένη μετά από δύο στραβοπατήματα εκεί. Επειδή έχει τον Εμπαπέ στη σύνθεσή της, με τον σταρ της να είναι σεληνιασμένος αλλά και πεισμωμένος μετά την ήττα στον τελικό του Μουντιάλ.

Τέλος, για το αγωνιστικό κερασάκι στην τούρτα, δεν είναι μόνο ο Μέσι και ο Νέιμαρ στο ρεπορτάζ του αγώνα. Είναι και η πιθανή απουσία του κορυφαίου στόπερ της Λανς, Μεδίνα, που έχει χτύπημα στους προσαγωγούς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς - Παρί Σεν Ζερμέν: 2 (απόδοση 1.80), 21:45

Διάβασε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, φτιάξε το δικό σου δελτίο μέσα από τη νέα υπηρεσία του BetMarket.gr και βρες σε ποια στοιχηματική εταιρία έχει τις καλύτερες αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ