ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Σερί που βγάζουν δυάδα στο 2.64

Ο άσος της Μονακό Μπεν Γεντέρ καταδιώκεται από τον Μαρκίνιος
Ο Μπεν Γεντέρ καταδιώκεται από τον Μαρκίνιος © 2019 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Επτά ματς περιλαμβάνει απόψε το πρόγραμμα στη Ligue 1, "βγάζουν" μάτι τα σερί της Μπορντό και της Μπρεστ.

Η Μπορντό υποδέχεται τη Ρεμς (16:00, Live από το SPORT 24) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, όπως μαρτυράει και το κλειστό σετ, με τον άσο στο 2.55 και το διπλό οριακά κάτω από το 3.00.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αφού η μεν Μπορντό έχει μόλις μία νίκη σε 11 ματς, η δε Ρεμς δύο. Το εντυπωσιακό με την Μπορντό είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια της φέτος έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ. Δηλαδή 11 σερί αγωνιστικές αποτυγχάνει να κρατήσει το μηδέν και μάλιστα εντός έδρας παραμένει χωρίς νίκη (0-3-2).

Τα πράγματα αναμένονται ακόμη χειρότερα απόψε, διότι ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα στερηθεί τους βασικούς αμυντικούς χαφ Οτάβιο, Ονάνα, τον έμπειρο στόπερ Μέξερ και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Χουάνγκ (4 γκολ). Εν ολίγοις έχει εκτός τέσσερις παίκτες 11αδας.

Η Ρεμς από την πλευρά της διατηρεί εξαιρετική παράδοση στο Μπορντό. Από τη σεζόν 2012/13 όποτε παίζει εκεί δεν έχει χάσει ποτέ μετρώντας τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε έξι παιχνίδι. Μάλιστα στα τελευταία τέσσερα ματς ως φιλοξενούμενη της Μπορντό, βρήκε πάντα δίχτυα. Με αυτά τα δεδομένα το Χ2 στο 1.55 έχει ενδιαφέρον.

11/11 Goal/Goal φέτος η Μπρεστ

Λίγο αργότερα η Μπρεστ υποδέχεται τη Μονακό (18:05 Novasports Start, Live από το SPORT 24). Η Μπρεστ μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση χωρίς νίκη ακόμη στη Ligue 1, ωστόσο τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί με 11/11 Goal/Goal στο φετινό πρωτάθλημα!

Και μάλιστα, αυτό το σερί έχει γίνει και κόντρα σε καλές ομάδες, όπως η Λυών, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Νις, η Ναντ, η Ρεν και εσχάτως η πρωταθλήτρια Λιλ.

Η Μονακό είναι γνωστή για το επιθετικό της στιλ και την αμυντική αφέλεια. Στα τελευταία οχτώ επίσημα παιχνίδια της εμφάνισε έξι G/G, μένοντας άσφαιρη μόνο στο εκτός έδρας με τη Λυών. Το ενδεχόμενο να συνεχίζει το σερί της η Μπρεστ με ακόμη ένα Goal/Goal προσφέρεται στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπορντό - Ρεμς: Χ2 (απόδοση 1.55), 16:00
  • Μπρεστ - Μονακό: G/G (απόδοση 1.70), 18:05
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ