ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Γαλλία: Πρεμιέρα με Νις - Λιλ, "διορθώνει" το σετ

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ναντς σε ματς της Ligue 1 | 15 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ναντς σε ματς της Ligue 1 | 15 Ιανουαρίου 2022 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το εναρκτήριο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Νις και τη Λιλ.

Με την αναμέτρηση της Νις κόντρα στη Λιλ παίρνει εκκίνηση απόψε η Ligue 1, η οποία συγκριτικά με ό,τι είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, φέτος θα διεξαχθεί με 18 και όχι με 20 ομάδες (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η Νις τερμάτισε πέρυσι στην ένατη θέση, ενώ η Λιλ στην πέμπτη, εξασφαλίζοντας έτσι ένα εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Europa Conference League, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει τη Ριέκα.

Η ομάδα της γαλλικής Ριβιέρας θα επιχειρήσει φέτος ένα νέο ξεκίνημα με τον νεαρό και άπειρο Ιταλό τεχνικό, Φρανσέσκο Φαριόλι. Το κλαμπ δαπάνησε πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Νιγηριανό φορ Τερέμ Μοφί, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Λοριάν και τον εξαιρετικό εξτρέμ Ζερεμί Μπογκά από την Αταλάντα. Επίσης, προστέθηκε στο ρόστερ με τη μορφή δανεισμού από την Αστον Βίλα ο αξιόλογος χαφ Μοργκάν Σανσόν.

Στην αντίπερα όχθη η Λιλ συνεχίζει με τον πολύπειρο Πορτογάλο, Πάουλο Φονσέκα στον πάγκο της. Οι λιλουά πώλησαν με 11,3 εκατομμύρια ευρώ τον μεσοεπιθετικό Τίμοθι Γουεά, ωστόσο έδωσαν πάνω από 27 εκατομμύρια για να αποκτήσουν τον Ισλανδό επιθετικό χαφ Αρναρ Χάρλαντσον (Κοπεγχάγη), τον Πορτογάλο δεξιό μπακ Τιάγκο Σάντος (Εστορί) και τον Αργεντινό αμυντικό χαφ Ινάσιο Μιραμόν (Χιμνάσια). Και οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της Λιλ είναι 20 ετών.

Πέρα από τους τρεις προαναφερθέντες, η Λιλ απέκτησε και τον πολύπειρο στόπερ Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Λέτσε και φέτος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Ο 29χρονος Γαλλοκαμερουνέζος αναμένεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην άμυνα της ομάδας, ωστόσο δεν είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι στοιχηματικές εταιρίες άνοιξαν το σετ με φαβορί το διπλό, ωστόσο σταδιακά η ψαλίδα έχει κλείσει και ο άσος από τιμές στο 3.00 έχει υποχωρήσει στο 2.60-2.70. Η Νις διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθετικές τριάδες στο γαλλικό πρωτάθλημα με τους Μοφί, Λαμπόρντ και Μπογκά. Επίσης, παραδοσιακά χάνει πολύ δύσκολα στην Κυανή Ακτή από τη Λιλ. Είναι χαρακτηριστικό ότι την προηγούμενη 10ετια, έχει εμφανιστεί μόνο ένα διπλό στα μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο τη Νις (5-4-1).

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι η Νις από τον Οκτώβριο και μετά, σε 15 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος γνώρισε μόνο δύο ήττες, εκ των οποίων η μία από την Παρί Σεν Ζερμένν. Η διπλή ευκαιρία προσφέρεται στο 1.50 και αγγίζει τον διπλασιασμό αν ζητήσουμε να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ. Πέρυσι η Λιλ είχε 29 Over 1,5 σε 38 αγωνιστικές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις – Λιλ: 1Χ & Over 1,5 (απόδοση 1.97), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ