BIG GAMES BET

Προγνωστικά Γαλλία: Ντέρμπι τίτλου στο Παρίσι, στο αουτσάιντερ η αξία

PSG's head coach Christophe Galtier reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
PSG's head coach Christophe Galtier reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) © 2023 AURELIEN MORISSARD/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση για το ντέρμπι κορυφής στη Γαλλία ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λανς.

Ντέρμπι τίτλου διεξάγεται απόψε στο Παρκ ντε Πρενς για τη Ligue 1. Η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη δεύτερη της βαθμολογίας Λανς, η οποία ακολουθεί στο -6 κι αν καταφέρει απόψε να κερδίσει θα μπει γερά στη μάχη του πρωταθλήματος (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η Παρί έμοιαζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο μετά το Μουντιάλ είναι φανερό πως οι Παριζιάνοι έχουν δώσει ουκ ολίγα δικαιώματα. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να κερδίσει στη Νίκαια τη Νις με 2-0, ωστόσο σε ακόμη ένα παιχνίδι η εμφάνισή της ήταν προβληματική (xGoals 1,22-1,25). Η αντίπαλος είχε δύο δοκάρια και ουσιαστικά το τρίποντο καθάρισε ο Ντοναρούμε με τις επεμβάσεις του και ο Μέσι με την προσωπικότητά του, έχοντας γκολ και ασίστ.

Πριν το ματς με τη Νις πάντως, η Παρί έδειξε ιδιαίτερα ευάλωτη κόντρα σε Ρεν (2-0) και Λιόν (1-0), γνωρίζοντας δύο κολλητές ήττες μέσα στο Παρίσι. Και στα δύο ματς, ήταν χειρότερη με βάση τα xGoals. 1,71-1,90 με τη Ρεν και 1,22-2,15 με τη Λιόν.

Πέρα βέβαια από την προφανή αγωνιστική κάμψη, η Παρί ταλανίζεται και από εσωτερικά προβλήματα. Στο στόχαστρο έχει βρεθεί ο Κριστόφ Γκαλτιέ, που όταν ήταν τεχνικός της Νις, φέρεται να είχε πρόβλημα με τον μεγάλο αριθμό μαύρων παικτών και μουσουλμάνων στην ομάδα. Η διοίκηση της Παρί έχει ήδη διατάξει σχετική έρευνα κι αν επιβεβαιωθεί όσα έχουν διαρρεύσει στον γαλλικό Τύπο, τότε ο Γκαλτιέ θα αποτελέσει παρελθόν για την Παρί, με συνοπτικές διαδικασίες.

Όπως και να έχει, το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον ίδιο στην πόλη του φωτός και δεν αποκλείεται απόψε να υπάρξουν και συνθήματα εναντίον του από τους οργανωμένους οπαδούς της Παρί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μέσα λοιπόν, σε αυτή την πολύ περίεργη ατμόσφαιρα, οι Παριζιάνοι καλούνται να παίξουν ένα παιχνίδι τίτλου, έχοντας επίσης ντεφορμέ τον Εμπαπέ και ξανά αρκετούς απόντες (Νεϊμάρ, Κιμπεμπέ, Μουκιελέ, Μέντες, Βεράντι, Ρενάτο Σάντσες).

Στον αντίποδα, η Λανς προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Κλερμόν, Ανζέ, Ρεν και Στρασβούργο. Είναι αήττητη επτά αγωνιστικές (5-2-0) και πάει στο Παρίσι έχοντας υποστεί φέτος μόλις τρεις ήττες σε 30 αγώνες πρωταθλήματος, δύο λιγότερες δηλαδή από την Παρί. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει εντός έδρας τους Παριζιάνους με 3-1.

Προφανώς δεν είναι απλό για κανέναν να κερδίσει μέσα στο Παρκ ντε Πρενς, ωστόσο η Λανς φέτος είναι ο ορισμός της ομάδας, σε αντίθεση με την Παρί, η οποία επιπλέει προς το παρόν αποκλειστικά χάρη στο ατομικό ταλέντο των σούπερ σταρ της. Ευκαιρία για το σύνολο του Φρανκ Ες να βάλει... φωτιά στην κούρσα του τίτλου και να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους πρωταθλητές. Η αξία βρίσκεται στο αουτσάιντερ διπλό το οποίο άνοιξε στο 4.70, αλλά έχει υποχωρήσει στο 4.20 κατά μέσο όρο. Ακόμη βέβαια και σε αυτά τα επίπεδα σηκώνει κόντρα. Πιο συνετά μπορεί να παιχθεί η διπλή ευκαιρία στο 2.10, αν και για τη Λανς η πραγματική διαφορά θα γίνει μόνο αν κερδίσει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς: 2 (απόδοση 4.30), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ